De kandidaten zijn bekend!

8 november 2016
De kandidaten zijn bekend!

Op dinsdag 8 november om 10:30 was het moment dat de mysterieuze countdown die op de homepagina van Wie is de Mol stond afgelopen zou zijn. Iets voor 10:30 werd er een livestream geopend op Facebook. Hier konden alle molloten de bekendmaking van de kandidaten én de locatie live volgen. 

Art heette ons welkom en begon meteen met zijn verhaal over het nieuwe seizoen. Hij vertelde ons dat het nieuwe seizoen zich afspeelt in Amerika. Art is heel erg trots op het nieuwe (zeventiende) seizoen. Volgens Art is het nieuwe seizoen het meest mysterieuze seizoen die ooit gemaakt is. Er gaan verschillende onverklaarbare dingen gebeuren dit seizoen. Het spel gaat in de eerste dagen continu door en alles loopt in elkaar over. ‘Het is een non-stop rollercoaster’ aldus Art.

DE KANDIDATEN

En dan is het natuurlijk tijd om de kandidaten bekend te gaan maken van het zeventiende seizoen van Wie is de Mol?

DIEDERIK JEKEL

Diederik is een wetenschapper. Hij is 32 jaar en komt uit Bilthoven. Hij heeft verschillende boeken geschreven zoals ‘Beta voor Alfa’s’.

IMANUELLE GRIVES

Imanuelle is een actrice. Ze is 31 jaar en komt uit Rotterdam. Ze heeft in verschillende programma’s gespeeld. Je kunt haar kennen uit Flikken Maastricht, of aan haar deelneme aan Expeditie Poolcirkel.

JEROEN KIJK IN DE VEGTE

Jeroen is een DJ en een voice-over. Hij is 42 jaar en komt uit Emmeloord. Hij heeft verschillende immitaties in het programma van Ruud de Wild gedaan.

JOCHEM VAN GELDER

Jochem is een presentator. Hij is 53 jaar en komt uit Tiel. Hij heeft verschillende programma’s gepresenteerd. De meeste mensen zullen hem waarschijnlijk kennen van het programma Praatjesmakers.

ROOS SCHLIKKER

Roos is een columniste. Ze is 41 jaar. Ze heeft verschillende boeken geschreven zoals ‘We rommelen maar wat aan’.

SANNE WALLIS DE VRIES

Sanne is een actrice en cabaretière. Ze is 45 jaar en komt uit Amsterdam. Ze heeft verschillende cabaretprogramma’s gepresenteerd zoals ‘Best’ en ‘Adele’.

SIGRID TEN NAPEL

Sigrid is een actrice. Ze is 23 jaar en komt uit Lekkerkerk. Ze speelt in verschillende series en films. Je zult haar waarschijnlijk kennen uit Penoza.

THOMAS CAMMAERT

Thomas is een acteur. Hij is 32 jaar en komt uit Ekeren (België). Je kunt hem kennen uit de serie ‘Spoed’ of uit ‘Soldaat van Oranje’.

VINCENT VIANEN

Vincent is choreograaf. Hij is 32 jaar en komt uit Amsterdam. Je kunt hem kennen van Idols of van So You Think You Can Dance.

YVONNE COLDEWEIJER

Yvonne is actrice en vlogger. Ze is 29 jaar en ze komt uit Tilburg. Je kunt haar kennen als het gezicht van Telekids. (Keet!)

Kiekeboe!

ezgif-660795253