De Westkust van Amerika!

8 november 2016
De Westkust van Amerika!

EN DE REIS GAAT NAAR…. AMERIKA!

Dit jaar zijn de kandidaten afgereisd naar Amerika. En wel in de staat Oregon, met een oppervlakte van 255.026 km². De hoofdstad van de staat Oregon is Salem.

We zullen dit seizoen veel verschillende locaties gaan zien. Dit was opgevallen uit de video die tijdens de livestream getoond werd. De locaties die in de video voorbij kwamen waren: Portland, Oregon City, Mount Hood, Multnomah Falls, Columbia River Gorge, Willamette Valley, Cannon Beach, Ochoco National Forest, Helix, Fort Rock, Oregon Trail, Bend, Painted Hills, Pendleton, The Three Sisters, McKenzie Pass, Sparks Lake en Mount Bachelor.

De westkust van Amerika.

Van het strand naar de bergen en vervolgens weer naar het platteland. Het beloofd een fantastisch seizoen te worden waarin we niet alleen van het spel maar ook van alle schoonheden die Amerika te bieden heeft kunnen gaan genieten.

Op de officiële website van Wie is de Mol? is de video zojuist ook geplaatst. Het is een zeer indrukwekkende video, die prachtige beelden toont over de westkust van Amerika. Het is dus zeker de moeite waard om hem te kijken. Klik hier om de video te bekijken.

OPDRACHTEN

In de video zijn ook al verschillende opdrachten te zien. Zo is er hoogstwaarschijnlijk een opdracht waarin er iets met cowboys gedaan wordt. Ook is er een zogehete ‘Moltown’ te zien, en zien we (weer) de theateropdracht zoals we die in andere seizoenen ook al zagen. Ook zien we koeien, paarden en nog vele andere dieren terug in de video. Wat we ook zien zijn luchtbalonnen met aan de onderkant nummers. Wat betekenen deze nummers? En wat voor opdracht zou dit toch zijn? En als laatst zien we ook nog een soort kermis. Gaan de kandidaten de attracties in om zo een opdracht uit te voeren…? We zullen het over een aantal weken weten.

Wat verwacht jij van de opdrachten en van Amerika? Denk jij dat dit een geschikte locatie is om Wie is de Mol te spelen? Laat het hieronder in de reacties weten!

Foto’s: AVROTROS