Nieuwe opzet Wie is de Mol?

8 december 2016
Nieuwe opzet Wie is de Mol?

De opzet van Wie is de Mol? is komend seizoen anders dan voorgaande jaren. Het spel moet hierdoor sneller op gang komen.

Deze morgen kwam er weer nieuws over Wie is de Mol? en natuurlijk zijn we daar als de kippen bij!

NU.nl meldt namelijk dat er volgens presentator Art Rooijakkers dit seizoen duidelijke verschillen zijn, zo zegt hij: “De opzet is anders. Alles vloeit in elkaar over. Het spel is gelaagd en er gebeuren, ook voor de kijker, onverklaarbare zaken”.

Volgens kandidaat Yvonne Coldeweijer wordt het spel door deze verandering sneller spannend. “Het programma kwam vorig jaar pas later in de uitzendingen echt op gang. Wij werden in het diepe gegooid door de andere opzet.”

Strategie

Rooijakkers vindt de deelnemers van Wie is de Mol? 2017 een pittige groep. “Het is een interessante groep, die zich had voorgenomen het individueel scherp te spelen en Wie is de Mol? te gebruiken voor list en bedrog. Het was geen fijne vakantie met z’n allen.”

Coldeweijer had geen strategie waar ze zich aan vast hield. “Ik heb vooral veel om mij heen gekeken. Ik dacht: als ik een strategie kies, dan ga ik mij daar aan vastklampen. Ik wilde meebewegen.”

Het zeventiende seizoen van Wie is de Mol? begint 7 januari op NPO 1.

Wij kunnen niet wachten, jullie wel? Laat het ons weten in de reacties

Goed voorbereid het nieuwe seizoen beginnen? Bestel dan nu snel het Molboekje! Klik hier om het Molboekje te bestellen.

Bron: NU.nl