Wat kun je verwachten?

31 december 2016
Wat kun je verwachten?

Met nog maar één week te gaan komt eindelijk het einde in zicht na een lange periode van wachten. Zaterdag begint Wie is de Mol eindelijk weer! Maar wat kunnen we nu eigenlijk verwachten van het nieuwe seizoen? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet!

PROMO AFLEVERING 1

De promo van de allereerste aflevering is inmiddels ook online gezet. Geniet 30 seconden van de allereerste aflevering! Klik hieronder op de afbeelding om de promo van de eerste aflevering te bekijken.

DE LOCATIE

De staat Oregon.We gaan dit jaar naar de Westkust van Amerika. We gaan naar de staat Oregon! De hoofdstad van de staat Oregon is Salem. Er is een video online geplaatst die beelden laat zien van Oregon. In de video zijn verschillende locaties te zien waar we dit jaar komen. Zo worden we meegenomen naar Portland, Oregon City, Mount Hood, The Three Sisters, Sparks Lake en nog veel meer ontzettend mooie locaties.

Van het strand naar de bergen en vervolgens weer naar het platteland. Het belooft een fantastisch seizoen te worden waarin we niet alleen van het spel maar ook van alle schoonheden die Amerika te bieden heeft kunnen gaan genieten.

DE KANDIDATEN

Ook dit jaar zijn er weer tien kandidaten gekozen die mee mogen spelen. De afgelopen weken hebben wij de kandidaten al aan jullie voorgesteld. Door hieronder op een kandidaat te klikken krijg je meer informatie over hem of haar!

De kandidaten zijn: Sanne Wallis de Vries, Jeroen Kijk in de Vegte, Imanuelle Grives, Thomas Cammaert, Sigrid ten Napel, Jochem van Gelder, Roos Schlikker, Vincent Vianen, Yvonne Coldeweijer en Diederik Jekel.

De kandidaten van het nieuwe seizoen!

 

DE NIEUWE OPZET

Volgens Art is de opzet van het spel dit jaar anders. Alles vloeit in elkaar over en er gebeuren onverklaarbare zaken. Door deze veranderingen is het spel spannender, en zal er sneller meer actie in het spel komen. Volgens Yvonne worden de kandidaten in het diepe gegooid door de nieuwe opzet. Wij zijn natuurlijk heel erg benieuwd wat deze nieuwe opzet precies inhoud. Zodra wij hier meer over weten horen jullie van ons!

DE #WIDM APP

Ook dit jaar kun je weer meespelen in de app! De app is beschikbaar voor iOS en voor Android. In de app kun je punten inzetten op jouw Mol. Ook kun je poules maken met je vrienden of met familie. Wanneer jouw verdachte Mol(len) doorgaan naar de volgende aflevering worden jouw punten verdubbeld.

Natuurlijk zullen wij na elke aflevering zo snel mogelijk de aanwijzingen en hints voor jullie in een mooi overzicht plaatsen.

Wil jij Wie is de Mol thuis spelen? Bestel dan nu het Wie is de Mol bordspel door hier te klikken!