Aflevering 3: Hints door onze bezoekers

26 januari 2017
Aflevering 3: Hints door onze bezoekers

Ook na aflevering drie hebben wij weer ontzettend veel hints van jullie mogen ontvangen. Wij hebben deze hints weer voor jullie in een handig overzicht geplaatst. Heb jij zelf ook een hint gevonden? Stuur hem naar ons op!

HINTS INGESTUURD VIA ONS TIPFORMULIER

#1 MISS MOLE

Als Art bij de boekenwinkel de boeken laat zien. Zie je (apart in beeld gebracht) het boek “Miss Mole” staan. Zou dit betekenen dat Sanne, Imanuelle of Sigrid de mol is? De schrijfster van het boek heet E.H Young. Sigrid is de jongste deelnemer van de groep….

Door: Nathan

 #2 MOLLEGA’S

In het dagboek van de mol uit aflevering 1 schrijft de mol: “mijn mollega’s zijn klaar om te vertrekken…..etc”. Mollega’s is een woord dat niet veel voorkomt. In aflevering 3 hoor je Jochem zeggen: “mijn mollega’s zo noem ik ze altijd maar”. Jochem is tot nu toe (volgens mij) de enige die dit heeft gebruikt, dat kan geen toeval zijn..

Door: Ella

 #3 HET SHIRT VAN THOMAS

In de derde aflevering zag je Thomas met een tshirt aan in het hotel. Hij had een jas aan, en daardoor kwam er een woord heel even in beeld. Er stond op: pijp (leven mollen niet in een mollenpijp?) Ook kan er een verband zijn met het boek miss mole. Thomas heeft transgender gespeeld in een theater. Ook heeft hij in een groep moltiere ofzo gezeten.

Door: Kimberly

 #4 DE ROZEN

Toen Jeroen de test ging maken kwam er heel duidelijk een shot met rozen. Is dit een hint dat hij de mol is en Roos naar huis heeft gestuurd?

Door: Veer

 #5 DE TEKENINGEN OP HET STRAND

Thomas was verantwoordelijk voor het bepalen waar de tekeningen werden gemaakt. Roos haar tekening verzoop doordat ze te dicht bij het water zaten. Een hint voor thomas is de mol en hij heeft roos laten verzuipen en haar dus ook naar huis heeft gestuurd?

Door: Veer

 #6 SPRUITJE!

Diederik had een trui aan waarop een spruitje afgebeeld stond. In de Mol editie waarin Margriet de Mol was had iedereen een bijnaam en de bijnaam van Margriet was…. spruitje!!!

Door: Ester en Wanda

#7 HET WILDE WESTEN…

Bij de eliminatie vertelt Art dat ze naar het ‘wilde westen’ gaan. Iedereen zet gelijk grote ogen op of geven een reactie in de vorm van een kleine beweging, behalve Jeroen. Hij blijft als enige stoïcijns voor zich uitkijken. Verdacht?

Door: Shirley

#8 EINDE VERHAAL

Titel van de aflevering hint voor afvaller van die aflevering. “Einde verhaal” . Laatste aflevering in Portland, city of roses en het is einde verhaal voor Roos.

Door: Kim

 #9 EINDE VERHAAL (2)

De titel einde verhaal kan ook wijzen naar het Molboekje van Jochem dat kwijt was! Geen boekje = einde verhaal.

Door: Sven en Agnes

#10 DE ENVELOPPEN

Tijdens de auto opdracht. Zegt Sigrid: zal ik anders de enveloppen open maken? Jeroen zegt nee. Later wordt daar niet meer naar om gekeken..

Door: Kelly

Wij hebben zelf ook hints gevonden. Deze kun je hier vinden.

Wij willen jullie bedanken voor jullie inzendingen en jullie alertheid! Jullie kunnen natuurlijk hints en aanwijzingen blijven sturen via ons tipformulier! Natuurlijk kun je ons ook tippen via TwitterInstagram of onze Facebook pagina!

Wil jij Wie is de Mol thuis spelen? Bestel dan nu het Wie is de Mol bordspel door hier te klikken!

 

FOTO: AVROTROS