Alle hints & aanwijzingen uit aflevering 1!

8 januari 2017
Alle hints & aanwijzingen uit aflevering 1!

Aflevering 1 zit er alweer op. Uit deze aflevering hebben wij verschillende hints en aanwijzingen voor je verzameld. We hebben ze allemaal voor je op een rijtje gezet zodat je ze in alle rust kunt lezen. Lees snel verder!

#1 …ZO GEDAAN

De titel van deze aflevering was “…Zo gedaan”. Jochem zegt: ‘Wat er ook gebeurt, wij moeten naar dat vraagteken.” De groep ging akkoord met het voorstel van Jochem. ‘Zo gezegd, zo gedaan’?! Zou dit kunnen verwijzen naar Jochem?

#2 MOL AIRLINES

Jeroen, Thomas, Roos en Vincent vonden de envelop met de helikopter erop. Zij mochten naar Portland per helikopter. Laat dit nou net ‘Mol Airlines’ heten. Zou de Mol hier ook bij zitten?

#3 IMANUELLE DIE VOORBIJ DE ENVELOP LOOPT

In Portland leek het wel of Imanuelle expres voorbij de envelop liep. Ze ging er ook zo langs lopen, dat Diederik de envelop niet kon zien. Deed ze dit expres? En zou het een molactie van haar zijn?

#4 SANNE’S VOORKENNIS?

Hoe kon Sanne weten dat de andere groep de envelop uit de hand bij het standbeeld gepakt heeft? Heeft Sanne voorkennis en heeft ze zich dus versproken?

#5 DE ROZEN

We merkten al eerder op dat er veel rozen gebruikt worden. Ook in de eerste aflevering waren rozen te zien. Een hint richting Roos?

#6 HET VOORSTELLEN VAN IMANUELLE

Tijdens het voorstellen van Imanuelle in het busje bleef de envelop met ‘ De Mol’ erop tussen Imanuelle en Sanne de hele tijd zichtbaar. Zou dit betekenen dat Imanuelle of Sanne de Mol zou zijn?

#7 DE REACTIE VAN SIGRID EN SANNE

Hieronder zie je de reacties van Sigrid en Sanne. Het viel ons op hoe totaal verschillend de spanning en opluchting is tussen de twee kandidaten.

Sigrid zit vol spanning en ze is enorm blij als ze het groene scherm ziet, Sanne daarentegen lijkt heel kalm en bij het zien van het groene scherm reageert ze niet direct met opluchting maar kijkt ze eerst even of haar mede kandidaten haar aankijken en pas reageert ze: ‘Oh, Pfoe’.

#8 DE VERDACHTEN VAN VINCENT

Helaas moest Vincent het spel verlaten na aflevering 1. Vincent had een aantal verdachten, namelijk Thomas, Diederik en Sanne. Heeft Vincent de test gewoon heel slecht gemaakt doordat hij op de foute Mollen zat? Dat zou betekenen dat Thomas, Diederik en Sanne de Mol niet zijn… maar niets is wat het lijkt in Wie is de Mol.

Heb jij een tip of hints die wij nog niet hebben ontdekt en die wij echt moeten zien? Stuur hem naar ons op via ons tipformulier! Natuurlijk kun je ons ook tippen via Twitter, Instagram of onze Facebook pagina!

Wil jij Wie is de Mol thuis spelen? Bestel dan nu het Wie is de Mol bordspel door hier te klikken!