Alle hints & aanwijzingen uit aflevering 3!

22 januari 2017
Alle hints & aanwijzingen uit aflevering 3!

En dat was alweer  de derde aflevering van dit seizoen…. en het was er eentje zeg! Er werd gestolen, gelogen…. en geld verdiend! Wij hebben weer veel hints & aanwijzingen voor jullie gevonden! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

#1 HET HALVE BILJET VAN 1000 EURO

Tijdens de eerste opdracht kunnen de kandidaten flink geld verdienen. Maar wanneer ze met halve biljetten aankomen, wordt dit omgezet tot ‘min’-geld. Jochem neemt, als enige, een biljet van duizend euro mee. Dit zorgt voor dus duizend euro minder in de pot.

#2 HET VERDWENEN GELD

In de eerste opdracht gebeurt nog iets opmerkelijks. Niet al het gevonden geld is namelijk meegenomen naar de finish. In het onderstaande filmpje lijkt het erop dat Thomas geld in zijn jaszak stopt.

[mk_padding_divider size=”25″][mk_padding_divider size=”25″]
#3 MISS MOLE

In de derde opdracht zien we een bijzonder boek voorbij komen. De titel van het boek: ‘Miss Mole’. Betekent dit  misschien dat de Mol dit jaar een vrouw is? Ook heet de schrijfster van het boek E. H. Young. “Young Miss Mole”… Een verwijzing naar Sigrid?

#4 HET BOEK….

Het bovenstaande boek geeft nog een aparte aanwijzing. Het is namelijk gedrukt in het jaar én de maand waarin Thomas geboren is. Ook dit zou zomaar een goede hint kunnen zijn…

#5 SW 5TH AVENUE

Tijdens de derde opdracht reden de kandidaten door vele straten. Zo zien we het straatbordje 4 SW 5th Avenue voorbij komen. SW… Kan dit verwijzen naar Sanne Wallis?

[mk_padding_divider size=”25″][vc_raw_js]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[/vc_raw_js][mk_padding_divider size=”25″]
#6 BESTEMMING AAN JE RECHTERHAND

Op één van de auto’s in de derde opdracht staat: ‘De bestemming is aan je rechterhand’. Betekent dit dat de Mol op de bijrijdersstoel in de auto zat? Jochem, Sanne, Roos en Sigrid zaten alle vier op de bijrijdersstoel.

 

#7 SIGRID HAAR ROUTEBESCHRIJVING

Sigrid heeft de hele route opgeschreven. Kan niet misgaan, toch? Nou, blijkbaar wel… Ze had de route verkeerd doorgegeven en dus kwamen ze niet op de plaats van bestemming. Verdacht, of toevallig?

#8 DUBBELE CIJFERS…

Ook deze aflevering zien we veel dubbele cijfers. Dit zagen we in voorgaande afleveringen ook al. Zo zet Thomas tijdens de derde opdracht het volume in de auto op 11. En al eerder meldden wij dat zijn naam tweeling betekent. Het kamernummer van Thomas bevat ook dubbele getallen. Namelijk 445. Verdacht, of toevallig?

#9 LIEVELINGSDRANKJES TEKENEN!

Tijdens de tweede opdracht op het strand heeft Sanne een geweldig idee. ‘Laten we van iedereen zijn lievelingsdrankje tekenen!’ Waarop Roos meteen reageert: “Er is geen hond die weet wat mijn lievelingsdrankje is!” Goed punt, natuurlijk. Zou dit een Mol-actie zijn van Sanne om zo weinig mogelijk geld te verdienen?

#10 EINDE VERHAAL

De derde aflevering heeft als titel “Einde verhaal”. Bij de allereerste opdracht was Thomas als laatste. Hierdoor had hij het spel in de hand. Hij kon immers geld laten verdwijnen en hierdoor kon het dus einde verhaal zijn voor alle kandidaten…

Heb jij een tip of hints die wij nog niet hebben ontdekt en die wij echt moeten zien? Stuur ze dan naar ons op via het tipformulier! Natuurlijk kun je ons ook tippen via Twitter, Instagram of onze Facebook pagina!

Wil jij Wie is de Mol thuis spelen? Bestel dan nu het Wie is de Mol bordspel door hier te klikken!

FOTO: AVROTROS