Alle hints & aanwijzingen uit aflevering 2!

15 januari 2017
Alle hints & aanwijzingen uit aflevering 2!

De tweede aflevering is helaas alweer afgelopen… maar wij hebben gelukkig genoeg hints en aanwijzingen gevonden zodat jij je niet hoeft te vervelen deze week! 

#1 TWEELINGEN?

We zagen in de eerste aflevering twee eenden voorbij komen. Deze keer zagen we overduidelijk twee zeeleeuwen, zij leken wel tweelingen. Het sterrenbeeld van Jochem en Jeroen is toevallig tweelingen. En ook de naam van Thomas betekent tweeling. Zou één van hen de Mol kunnen zijn?

[vc_raw_js]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[/vc_raw_js]
#2 JEROEN DIE ZIJN PORTOFOON UITZET

Tijdens de eerste opdracht zet Jeroen zijn portofoon uit omdat hij er gek van wordt. Zou dit een Molactie van hem zijn om zo het spel makkelijker te kunnen saboteren?

#3 DE WASLIJN

Er was een opdracht waarbij je woorden van de waslijn moest afhalen. Aan deze waslijn hingen wel hele rare combinaties…

#4 DE VERJAARDAG VAN JEROEN

Bij de opdracht waar Sanne en Sigrid de geschiedenis van de Blue Heron Paper Mill moesten overtypen kwamen we een datum tegen: 14 juni. Jeroen is jarig op 14 juni, zou dit dus naar hem als Mol kunnen verwijzen?

#5 DE MAKKELIJKSTE OPDRACHT!?

Sanne en Sigrid waren samen bezig aan de makkelijkste opdracht. In ieder geval: dat zou je zeggen…

De geschiedenis van de verlaten papierfabriek ‘Blue Heron Paper Mill’ foutloos overtypen. Klinkt makkelijk. Maar voor de kandidaten bleek het toch lastig om deze opdracht binnen 25 minuten foutloos uit te voeren, waarna ze kozen om het originele papier mee te nemen…

#6 JOCHEM HEEFT VOOR DE VORM MAAR GESCHREVEN.

In de aflevering vertelt Jochem aan Sigrid dat hij voor de vorm wat in zijn boekje heeft geschreven ‘want ja, als mol hoef je niet zo veel te schrijven’, zegt hij.

#7  IMANUELLES ENTHOUSIASME

Imanuelle lijkt dé perfecte kandidaat van dit seizoen. Ze gaat overal vol in. Maar zou ze dit juist niet expres doen, om zo niet verdacht over te komen? Mochten er later in het spel manieren komen om geld te laten verdwijnen, dan weet de Mol dit natuurlijk. Misschien wilt Imanuelle wel het vertrouwen van de groep winnen…

#8 DE TEST VAN YVONNE

Yvonne was er sterk van onder de indruk dat Roos de mol was en heeft dus vrijwel alles in de test op haar ingezet.

Dit pakte niet goed uit, zou dit betekenen dat Roos niet De Mol is!?

#9 STOP FOLLOWING ME!

Diederik is goed in het dragen van speciale t-shirts. Deze keer stond er op zijn t-shirt “Stop following me!” Wil hij hiermee aangeven dat de kandidaten moeten stoppen met kijken naar hem, omdat hij de Mol toch niet is? Of juist wel….? Dit t-shirt is ook nog eens in de kleur van de vrijstelling. Én ook worden er verschillende STOP-Borden getoond voordat de kandidaten de test in moeten vullen…

Heb jij een tip of hints die wij nog niet hebben ontdekt en die wij echt moeten zien? Stuur ze naar ons op via het tipformulier! Natuurlijk kun je ons ook tippen via Twitter, Instagram of onze Facebook pagina!

Wil jij Wie is de Mol thuis spelen? Bestel dan nu het Wie is de Mol bordspel door hier te klikken!

FOTO: AVROTROS