Moltalk: The Kick-Off

5 januari 2017
Moltalk: The Kick-Off

Aanstaande zaterdag is de allereerste aflevering te zien van Wie is de mol? Vooruitlopend op deze aflevering is er vanavond een aflevering van Moltalk te zien om 20:30 uur op NPO3. Namelijk Moltalk: The Kick-Off.  

In deze eerste aflevering van Moltalk zullen verschillende oud mollen- en kandidaten langskomen. Zij kunnen je natuurlijk alles vertellen hoe het is om mee te spelen, of om de Mol te zijn. Waar moet je op letten? Hoe gedraagt een Mol zich? We zullen het hoogstwaarschijnlijk te weten komen.

De kandidaten van dit seizoen zullen ook aan jullie worden voorgesteld. Wij hebben ook allerlei informatie over de kandidaten op een rijtje gezet. Deze kun je hier vinden. Ook zal Art Rooijakkers aanwezig zijn om jullie iets meer te vertellen over het nieuwe seizoen.

En… wie weet geeft Art zomaar de allereerste hint weg.

NIEUWE OPZET

Wij vertelden al eerder dat de opzet van het spel deze keer anders zou zijn dan andere jaren. Hierdoor komt het spel sneller op gang, en zal er meer spanning zijn!

Wij zullen een samenvatting voor jullie maken die na de uitzending online komt.