Samenvatting Moltalk: The Kick-Off

5 januari 2017
Samenvatting Moltalk: The Kick-Off

Vanavond was het tijd voor de allereerste aflevering van Moltalk. Het seizoen is afgetrapt met een speciale uitzending namelijk Moltalk: The Kick-Off. Tijdens deze uitzending kwamen verschillende kandidaten, winnaars en Mollen uit verschillende seizoenen langs. Ook was Art Rooijakkers aanwezig.

HET NIEUWE DUO

MolTalk werd vorig jaar gepresenteerd door Rick van de Westelaken en Vivienne van den Assem. Dit jaar is de taak weggelegd bij Chris Zegers en Margriet van der Linden. Dit was dus de allereerste keer dat ze het programma samen presenteerden. Laat ons weten wat jij van dit nieuwe duo vindt in de reacties.

ART OVER OREGON

Art begon dat dit zijn allereerste seizoen was waarbij hij zich niet hoefde te verstoppen voor langslopende toeristen. Het was ook het allereerste seizoen van Wie is de Mol in de Verenigde Staten. Het stond al lang op het lijstje van de producent. Het spel begint in Portland, en zal zo verder door Oregon trekken. Zo zijn er verschillende opdrachten op het strand gedaan. Art zijn favoriete opdracht is de opdracht met de huifkarren. Lees alles over de locatie: Oregon.

 

NIEUWE ELEMENTEN

Normaal gesproken zijn er per aflevering drie opdrachten en volgt er daarna een executie. Dit seizoen is dat anders. Het zou zo maar kunnen dat opdracht 1 gevolgen kan hebben voor opdracht twee en drie. Het wordt dus eigenlijk een lang verhaal die verschillende kanten op kan gaan. Hierdoor ligt het spel helemaal open, en maakt dit het spel spannender. Én onvoorspelbaarder. Wij schreven eerder al dat de opzet van het spel zou veranderen.

CHRIS ZIJN ONDERZOEK

Chris heeft nog een klein onderzoekje gedaan naar het sterrenbeeld van oud Mollen. Hieruit kwam naar boven dat de meeste oud Mollen het sterrenbeeld Weegschaal hadden. Dit seizoen is er niemand met dit sterrenbeeld. En wat maken we hierop uit? Trust Nobody!

Wil jij Wie is de Mol thuis spelen? Bestel dan nu het Wie is de Mol bordspel door hier te klikken!