Aflevering 4: Hints door onze bezoekers

2 februari 2017
Aflevering 4: Hints door onze bezoekers

Ook na aflevering vier hebben wij weer ontzettend veel hints van jullie mogen ontvangen. Wij hebben deze hints voor jullie in een handig overzicht geplaatst. Heb jij nog een hint gevonden? Stuur hem naar ons op via Facebook of het tip ons formulier!

HINTS INGESTUURD VIA ONS TIPFORMULIER

#1 SANNE VERSPREEKT ZICH?

Sanne zegt na de veiling: ik dacht dat we 1500 euro per persoon hadden en dat ik er dus maar 500 boven zat. Er was gezegd dat 1300 vrij kon worden ingezet. Hoe kan het dat zij 1500 noemt? Weet zij van de verzekering?

Door: Slof

 #2 GETAL 318

Het getal 318 komt meerdere malen in beeld. Wanneer je dit omzet in letters ontstaat de code dah. Volgens internet betekent daH: (natuurkunde), (eenheid) het symbool voor decahenry, een eenheid voor zelfinductie van 101 henry, gelijk aan 10 henry. Een natuurkundige formule, wat zou kunnen duiden op Diederik.

Door: Priscilla

 #3 JOCHEM BIEDT DUBBEL

Jochem biedt tijdens de veiling heel vaak. Zonder dat nog iemand anders had geboden, bood hij weer hoger. Zo drijft hij dus de prijs op.

Door: Marian en Rosanne

 #4 RADIO 2

Hint naar Jeroen?
We kennen nog de twee eenden die de eerste afleveringen opvallend in beeld kwamen. Nu heb ik door de afleveringen heen al meer dingen voorbij zien komen in tweetallen. Twee zeehondjes, twee vogels, twee luchtballonnen… Ik denk dat dit een verwijzing kan zijn naar Jeroen omdat hij bij Radio 2 werkt.
En dus niet naar het sterrenbeeld tweeling. Er zijn namelijk nog twee kandidaten jarig op de grens van tweeling. Dus dat zou te verwarrend zijn.

Door: Ilse

 #5 ‘MEER DAN NORMAAL’

De titel ‘meer dan normaal’ kan duiden op Jochem die juist die aflevering wel erg veel aan het woord is. Tussen alle opdrachten door krijg je Jochem meer te zien/ horen dan anders…

Door: Floor

Wij hebben zelf ook hints gevonden. Deze kun je hier vinden.

Wij willen jullie bedanken voor jullie inzendingen en jullie alertheid! Jullie kunnen hints en aanwijzingen blijven sturen via ons tipformulier! Natuurlijk kun je ons ook tippen via TwitterInstagram of onze Facebook pagina!

Wil jij Wie is de Mol thuis spelen? Bestel dan nu het Wie is de Mol bordspel door hier te klikken!

 

FOTO: AVROTROS