Alle hints & aanwijzingen uit aflevering 5!

5 februari 2017
Alle hints & aanwijzingen uit aflevering 5!

De vijfde aflevering zit er alweer op! En wat was het weer een gave aflevering… We hebben weer drie ontzettend toffe opdrachten gezien, en er is weer geld in de pot gekomen! Dit geld was natuurlijk meer dan ooit welkom na de veilingopdracht van vorige week…
Bekijk hieronder alle hints & aanwijzingen uit de vijfde aflevering.

#1 “TEUGELS IN HANDEN”

De titel van de aflevering was “Teugels in handen”. Tijdens de rodeo poster opdracht had Diederik de “Teugels in handen”, aangezien hij de kandidaten moest voorzien van informatie over de gezochte posters. Hij kon er dus zelf voor kiezen of hij de juiste aanwijzingen doorgaf of niet.

#2 “TEUGELS IN HANDEN”

De titel van de aflevering bevat het woord ‘DNA’. Dit kunnen we weer koppelen aan de tweelingen die we al het gehele seizoen terugzien. Tweelingen hebben natuurlijk hetzelfde DNA. Eén van deze tweelingen is nu afgevallen, namelijk Jeroen. Jochem blijft dus nog als enige tweeling over. Echter betekent de naam Thomas ook tweeling…

#3 JOCHEM DIE DE POSTER NIET ZIET

Het is de beurt aan Jochem om de poster te zoeken die Diederik doorgeeft. Echter kan Jochem deze niet vinden terwijl hij er gewoon langsloopt… ‘Ik heb maar wat gepakt’, zegt hij. Verdacht?

#4 THOMAS DIE SNEL ENVELOP 2 PAKT

Toen de kandidaten enveloppen mochten kiezen pakte Thomas, voordat de rest kon kiezen, envelop 2. Wist hij van te voren dat hij deze moest pakken?

#5 THOMAS EN ZIJN JOKER

Thomas kreeg de kans om een eigen joker te maken. Hij moest dit samen met Jochem doen. Je ziet dat Thomas ‘De Mol’ op zijn joker drukt. Even later, tijdens de test zie je dat Thomas zijn joker weglegt. Op zijn joker is nu een kruisje te zien. Waarom zou je een x op je eigen joker zetten? Wil hij hiermee aangeven dat hij de Mol is? Of juist niet..?

#6 JOCHEM DIE DE ENVELOP OMRUILT

Bij de rodeo posters was er één foute envelop gepakt door Jochem. Echter heeft Jochem deze omgewisseld met die van Thomas. Zo leek het of Thomas een foute envelop pakte. Wilde Jochem zich hiermee minder verdacht maken?

 #7 HET GEZICHT VAN THOMAS OP EEN POSTER

Op één van de posters heeft Thomas wel heel veel overeenkomsten met de cowboy op deze poster. Toeval of toch een hint? De meningen zijn hierover sterk verdeeld.

 #8 VEEL STIEREN…

Op veel posters waren stieren te zien. Het sterrenbeeld van Thomas is stier!

#9 DIEDERIK DE MOL?!

Imanuelle stemde deze aflevering vol op Diederik als we haar moeten geloven. Als dit waar zou zijn, zou dit betekenen dat Diederik de Mol is. Anders had Imanuelle natuurlijk naar huis gegaan… of de montage heeft ons op het verkeerde been willen zetten. Een andere theorie zou zijn dat Imanuelle zelf de Mol zou zijn, en dus kan stemmen op wie ze wilt.

 #10 TWEELINGEN…

Het wordt haast een traditie om dit te vermelden! Ook in deze aflevering waren er weer ‘paren’ te zien. Het is vrijwel duidelijk dat de Mol hier iets mee te maken heeft. Wij schreven hier al eerder over. Het komt in iedere aflevering wel terug.

Heb jij een tip of hints die wij nog niet hebben ontdekt en die wij echt moeten zien? Stuur ze dan naar ons op via het tipformulier! Natuurlijk kun je ons ook tippen via Twitter, Instagram of onze Facebook pagina!

Wil jij Wie is de Mol thuis spelen? Bestel dan nu het Wie is de Mol bordspel door hier te klikken!

FOTO: AVROTROS