Alle hints & aanwijzingen uit aflevering 6!

12 februari 2017
Alle hints & aanwijzingen uit aflevering 6!

De zesde aflevering zit er alweer op! De Mol ging deze aflevering naar een fijne plek, namelijk ondergronds. Ook werd er gemaaid en werden er nieuwe bondjes gemaakt. Hieronder vind je alle hints & aanwijzingen uit aflevering 6!

#1 “WIJZER WORDEN?”

De titel van de aflevering was “Wijzer worden?”. Sanne wilde ‘wijzer worden’ door informatie van andere bondjes te winnen. Zo ging ze langs Diederik en Thomas maar ook nog apart naar Jochem die geen extra bondje aan wilde gaan.

 #2 PAS OP! STRALING

Tijdens de eerste opdracht kwamen we verschillende kamers tegen. In één van deze kamers hing een waarschuwingsbord voor straling. Kunnen we dit aan onze wetenschapper Diederik koppelen?

Valentijn 2017
#3 WOORDEN IN STUKJES

Tijdens de maaiopdracht kwam Jochem met het idee om een woord te maken die ook wat kon betekenen wanneer het fout zou lopen. Zo zouden ze op bijna elke manier geld verdienen. Typische kandidaat actie?

#4 JOCHEM DIE DE MAAIER VERGEET

Jochem was enorm enthousiast met het grasmaaien. Jochem vertelde hiervoor dat hij grasmaaien fantastisch vond. Wel een beetje gek dat je dan de maaier vergeet toch? Of zou dat door zijn enthousiasme komen?

 #5 SANNE KOMT MET MOLBOEK

Een typische kandidaat actie van Sanne tijdens de maaiopdracht. Sanne ziet opeens ‘Molboek’ staan. Hierna kwam ze met “Molboekjes”. Dit hadden de kandidaten in het gras gemaaid. Een Mol zou nooit zomaar het woord vertellen, want hierdoor kwam er tweeduizend euro in de pot. Dat wilt de Mol natuurlijk voorkomen. Kunnen we haar van de verdachtenlijst afstrepen?

#6 ONGEMAKKELIJK

Bij de Helix Rodeo opdracht moesten de kandidaten opzoek naar een Wie Is De Mol? button. Diederik zocht niet erg enthousiast mee omdat hij het naar eigen zeggen ongemakkelijk vond, maar om zo ver in het spel een vrijstelling te laten liggen….?

Wie is de Mol? thuisspelen? Bestel het Wie is de Mol? bordspel!

[vc_raw_js]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[/vc_raw_js][mk_padding_divider size=”20″]
#7 DE POSTER

In deze aflevering komen we meerdere keren een poster tegen die we vorige aflevering ook al gezien hebben. Dit is de poster die Diederik moest zoeken tijdens de poster rodeo opdracht.

#8 HELIX

De locatie van de derde opdracht was ‘Helix’. DNA bestaat uit een dubbele Helix. Dit kan als wetenschappelijk worden gezien, en zou dus een hele goede verwijzing kunnen zijn naar Diederik.

#9 TWEELINGEN

We schrijven er elke aflevering over, en nu ook weer. De tweelingen. Ook deze aflevering zijn er weer verschillende tweelingen gevonden. Volgens de tweelingentheorie zou het gaan om Jochem of Thomas.

Wie is jouw Mol na aflevering 6?

Heb jij een tip of hint die wij nog niet hebben ontdekt en die wij echt moeten zien? Stuur ze dan naar ons op via het tipformulier! Natuurlijk kun je ons ook tippen via Twitter, Instagram of onze Facebook pagina!

Wil jij Wie is de Mol thuis spelen? Bestel dan nu het Wie is de Mol bordspel door hier te klikken!

FOTO: AVROTROS