Alle hints & aanwijzingen uit aflevering 7!

19 februari 2017
Alle hints & aanwijzingen uit aflevering 7!

En dat was alweer de zevende aflevering van dit seizoen. Het gaat snel! In deze aflevering hebben we weer genoeg gekke dingen gezien, tijd om alle hints & aanwijzingen eens op ’n rijtje te zetten!

#1 “VERBLINDEN” I

De titel van deze aflevering was “Verblinden”. Jochem raakt in deze aflevering verblind door de zon in zijn verrekijker. Ook wordt hij verblind toen de kandidaten moesten kiezen wie in de cabriolet ging rijden. Jochem werd hier dus letterlijk verblind.

#2 “VERBLINDEN” II

Thomas wordt verblind door de zon door de verrekijker die hij toch niet op scherp kan zetten..

Huishoudweken 2017
#3 KANDIDAAT ACTIE SANNE

Tijdens de laatste opdracht reed Sanne rustig het parcours. Hierdoor had ze veel tijd om de ballonnen erna kapot te schieten. Deze schoot ze dan ook bijna allemaal kapot. Ze haalde hiermee veel geld op voor de pot. Een echte kandidaat actie dus.

#4 VOORKENNIS VAN DIEDERIK?!

De kandidaten mochten voordat de tweede opdracht begon zelf kiezen welke drie in een cabriolet gingen rijden. Jochem, Thomas en Sanne werden uiteindelijk gekozen. Imanuelle en Diederik kozen voor de andere optie, die Art nog niet genoemd had. Diederik zei hierop: “Wij gaan waarschijnlijk met een zeppelin, veel vetter.” Dit bleken luchtballonnen te zijn. Zou Diederik voorkennis hebben?

#5 THOMAS DIE TEMPO MAAKT

Bij de derde opdracht “Opschieten”. Ging Thomas heel snel door het parcours. Zo snel dat zijn tijd uiteindelijk 32 seconden was. De Mol weet van te voren natuurlijk al dat hij hier zo snel mogelijk het parcours moet hebben afgelegd, zodat hij weinig tijd heeft om de ballonnen kapot te schieten. Thomas moedigt ook andere kandidaten vanaf de kant aan met “Sneller, sneller!” Dit maakt Thomas toch héél verdacht in deze opdracht.

#6 THOMAS & JOCHEM TIJDENS OPDRACHT I

Tijdens de eerste opdracht bij het doorgeven van de antwoorden van de vragen ging er van alles mis. Jochem zegt: ” als er 1 ding is wat ik mag kiezen om te eten dan kies ik: pitabroodje shoarma met knoflooksaus”. Thomas geeft door: pitabroodje knoflook met shoarmasaus. Dit is toch een ander antwoord dan dat Jochem genoemd heeft. Even later geeft Jochem een heel ander antwoord door, het eten dat hij zou kiezen is dan opeens spareribs van Gaia. Lekker verwarrend.. 😉

Wie is jouw Mol na aflevering 7?

Heb jij een tip of hint die wij nog niet hebben ontdekt en die wij echt moeten zien? Stuur ze dan naar ons op via het tipformulier! Natuurlijk kun je ons ook tippen via Twitter, Instagram of onze Facebook pagina!

Wil jij Wie is de Mol thuis spelen? Bestel dan nu het Wie is de Mol bordspel door hier te klikken!

FOTO: AVROTROS