Alle hints & aanwijzingen uit aflevering 8!

26 februari 2017
Alle hints & aanwijzingen uit aflevering 8!

Pfoe.. dat was alweer de achtste aflevering van seizoen 17! Er viel niemand af in deze aflevering. Wel is de allereerste finalist bekend gemaakt, en dat is Jochem. Hij won een vrijstelling tijdens de laatste opdracht. In deze aflevering hebben wij weer veel hints & aanwijzingen verzameld. Check ze nu! De titel van deze aflevering was “Raam Taal”.

 #1 RAAM TAAL <- -> LAAT MAAR

De titel van de achtste aflevering was “Raam Taal”. De Mol tweette gisteren (zaterdag) “Laat Maar”. Dit is het omgekeerde van raam taal.

Sanne en Jochem hingen de letters van het alfabet verkeerd om tijdens de eerste opdracht. Dat zou natuurlijk naar de titel én de tweet van de Mol kunnen verwijzen.

 #2 DE REGENBOOG

In één van de eerste minuten van de achtste aflevering zien we zomaar een regenboog verschijnen over het water. Dit lijkt zeer op een gefotoshopte regenboog. Deze regenboog zou een goede verwijzing kunnen zijn naar Thomas. Dit zagen we eerder dit seizoen ook al gebeuren, bijvoorbeeld met het Rainbow Café. Regenbogen staan als teken voor homoseksuelen.

Huishoudweken 2017

#3 HET KAMERNUMMER

In de achtste aflevering krijgen Sanne en Jochem alweer het kamernummer 508. Zij hebben dit kamernummer al vaker gehad in dit seizoen. Zou dit betekenen dat één van hun de Mol is? (5 + 8 = 13. 13e letter van het alfabet is M).

#4 DE FOTO VAN THOMAS

Tijdens de tweede opdracht in de antiekwinkel zagen we een kast met verschillende fotolijstjes erin. Één fotolijstje stond half achter een ander fotolijstje verborgen. Dat is misschien niet zo gek, maar de foto die er in zat, die trok onze aandacht. De foto die in dit fotolijstje zat lijkt namelijk sprekend op de foto van Thomas.

#5 DE KLEUREN IN FORT ROCK

De naam van de derde opdracht was ‘Fort Rock’. Tijdens deze opdracht had elke kandidaat een eigen kleur aan. Het was de bedoeling dat de andere kandidaten jou kleur niet konden zien, anders was je af. Diederik had tijdens deze opdracht de Mol groene kleur aan. Zou dit betekenen dat hij dan ook de Mol is?

#6 KANDIDAATACTIE(S) IN DE ANTIEKWINKEL

In de antiekwinkel moesten de kandidaten in duo’s spreekwoorden nabootsen en fotograferen. Daarna moesten de kandidaten van elkaar raden welke spreekwoorden er op de foto’s stonden. Thomas zat samen met Sanne, en Jochem met Diederik. Jochem en Diederik hadden zo’n beetje om de beurt een antwoord goed. Bij Sanne en Thomas ging dat net wat anders, Thomas wist bijna geen enkel antwoord. Het lijkt er dus op dat Sanne, Jochem en Diederik geld wilden verdienen, en Thomas dit wat minder wou.

[vc_raw_js]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[/vc_raw_js][mk_padding_divider size=”30″]
 #7 HET BEELDJE DAT NAAR THOMAS WIJST

Aan het einde van de aflevering zien we Thomas en Diederik in gesprek. Achter hun staat een beeldje, en dit beeldje wijst uitdrukkelijk naar Thomas. Toeval, of toch een hint?

Wie is jouw Mol na aflevering 8?

Heb jij een tip of hint die wij nog niet hebben ontdekt en die wij echt moeten zien? Stuur ze dan naar ons op via het tipformulier! Natuurlijk kun je ons ook tippen via Twitter, Instagram of onze Facebook pagina!

Wil jij Wie is de Mol thuis spelen? Bestel dan nu het Wie is de Mol bordspel door hier te klikken!