Alle hints & aanwijzingen uit aflevering 9!

5 maart 2017
Alle hints & aanwijzingen uit aflevering 9!

Dit was het dan… de allerlaatste aflevering mét opdrachten van seizoen 17. Ook in de laatste aflevering hebben we nog enkele hints & aanwijzingen gevonden die jou kunnen helpen met de zoektocht naar de Mol.. voor zolang je er nog steeds niet zeker van bent natuurlijk 😉

 #1 DE LAATSTE OPDRACHT, DE FANATIEKSTE MOL

Tijdens de allerlaatste opdracht kon de kandidaat die als eerste een puzzel opgelost had, de pot verdubbelen. Voorwaarde was wel dat deze kandidaat dan ook het spel zou winnen. De Mol wou dit natuurlijk voorkomen, want de pot verdubbelen? Daar doet de Mol niet aan! Sanne en Thomas gingen meteen van start, waar Jochem nog een beetje bleef treuzelen. Sanne won uiteindelijk de opdracht.

 #2 EÉN NA LAATSTE

Voordat de aflevering begon tweette de Mol op zijn Twitteraccount: “Eén na laatste.”

Dit zou een verwijzing kunnen zijn naar Thomas. Hij was de een na laatste die doorging naar de finale, en de een na laatste die de puzzel af had.

Ed Sheeran
 #3 VERDUBBELEN

Ook in deze aflevering zagen we weer duidelijke aanwijzingen die te maken hebben met de tweelingenhint. De pot kon verdubbeld worden, dus maal twee.

#4 HET T-SHIRT VAN THOMAS

Op het T-Shirt van Thomas stond XCIV. Dit getal betekent 94. Opgeteld is dit 13. De 13e letter van het alfabet is M.

#5 DE MOL SPREEKT VOOR ZICH

Tijdens de laatste opdracht was er een blaadje erg lang in beeld waarop stond: “Spreekt voor zich” of “De Mol Spreekt voor zich”.

Op dit moment hoor je Jochem erg in zichzelf brabbelen.

Klik hier voor het fragment met geluid!

Wie is jouw Mol na aflevering 9?

Heb jij een tip of hint die wij nog niet hebben ontdekt en die wij echt moeten zien? Stuur ze dan naar ons op via het tipformulier! Natuurlijk kun je ons ook tippen via Twitter, Instagram of onze Facebook pagina!

Wil jij Wie is de Mol thuis spelen? Bestel dan nu het Wie is de Mol bordspel door hier te klikken!