NPO bevestigt: Kandidaten zaterdag onthuld in de promo

9 november 2017
NPO bevestigt: Kandidaten zaterdag onthuld in de promo

Het is erg lang stil geweest rondom Wie is de Mol?, maar hier komt snel verandering in! De opnames zijn inmiddels achter de rug, en het wordt nu wel een beetje tijd om de kandidaten en het land bekend te gaan maken. En gelukkig gaat dat dit weekend gebeuren! 

Vorig jaar werden de kandidaten en het land waar Wie is de Mol? zich afspeelt in november bekend gemaakt. Ook dit jaar zullen de kandidaten en het land in november bekend gemaakt worden. Zaterdagavond 11 november om 20:20 uur heeft de AvroTros twee minuten gereserveerd op NPO1 om een promo van Wie is de Mol? uit te zenden. De NPO heeft inmiddels aan Metronieuws bevestigt dat de kandidaten zaterdag inderdaad bekend gemaakt worden.

Sint Cadeauwinkel

Heb jij het nieuwe Molboekje al?

Het nieuwe Molboekje verschijnt op 21 november. Je kunt het Molboekje nu alvast reserveren zodat je er zeker van bent dat je een exemplaar in huis hebt. Vorig jaar waren de Molboekjes namelijk razendsnel uitverkocht! Het Molboekje is hieronder via Bol.com te bestellen.