Hoe start seizoen 18 van Wie is de Mol?

16 december 2017
Hoe start seizoen 18 van Wie is de Mol?

We weten inmiddels welke kandidaten meedoen aan het 18e seizoen van Wie is de Mol? Maar we missen nog wat belangrijke informatie! We weten namelijk nog steeds niet waar het spel zich dit jaar afspeelt. AvroTros houdt de kaken stijf op elkaar.

Waarom horen we maar niet waar het spel zich afspeelt?

AvroTros laat niets los over de locatie van dit seizoen. Diederik Jekel, kandidaat uit seizoen 17, vertelt in het Molboekje dat de opening van het 18e seizoen nog nooit eerder is voorgekomen in de geschiedenis van Wie is de Mol. Er zit dus wel iets héél speciaals aan te komen.

Daar komt nog eens bovenop dat Art in de promo het volgende vertelde: “De kandidaten ontmoeten elkaar in een onbekend land en vallen vervolgens een voor een ten prooi aan het dubbelspel van de Mol”, vertelt de presentator, “Maar wat nou als zelfs die zekerheid ze wordt afgenomen? Als echt niets is wat het lijkt?” 

Op de achterkant van het Broadcast Magazine verteld Rick McCullough, regisseur van Wie is de Mol?, het volgende: “Toen wij de ploeg vertelden wat we met seizoen 18 van plan waren riepen ze twee dingen: Het kan niet! en Let’s do it!”

Kerstwinkel 2017

Speelt dit seizoen zich af in twee landen?!

Dat zou zomaar kunnen ja! Het zou zo kunnen zijn dat de kandidaten zelf niet weten in welk land ze gebracht worden. Of dat de groep uit twee groepen bestaat, en ze elkaar moeten vinden. Of dat de kandidaten vanuit Nederland zelfstandig naar een land moeten reizen. Er zijn heel erg veel mogelijkheden.

In het Molboekje laat Art weten dat hij de eerste opdracht volgt via Whatsapp. Dat zou dus betekenen dat er daadwerkelijk twee of meer groepen zijn bij de eerste opdracht, of dat iedereen alleen is.

Het kan dus niet anders dan dat het een hele speciale opening wordt waarin echt niets is wat het lijkt.

De eerste aflevering van Wie is de Mol is te zien op zaterdag 6 januari om 20:30 uur op NPO1.

Heb jij het nieuwe Molboekje al?

Het nieuwe Molboekje is uit! Bestel je hem vóór 23:00 uur op Bol.com, dan heb je hem morgen in huis!*. Bestel het Molboekje nu zodat je er zeker van bent dat je een exemplaar in huis hebt. Vorig jaar waren de Molboekjes namelijk razendsnel uitverkocht! Het Molboekje is hieronder via Bol.com te bestellen. * Actuele voorraad is bij ons niet bekend.