Moltalk is terug van weggeweest!

22 december 2017
Moltalk is terug van weggeweest!

Ook dit jaar is Moltalk direct na elke aflevering van Wie is de Mol? te zien op de televisie. Deze live-nabeschouwing kun je zien op NPO3. Tijdens Moltalk, dat gepresenteerd wordt door Chris Zegers en Margriet van der Linden, worden opdrachten, complotten en theorieën besproken met oud-kandidaten en andere gasten.

MOLTALK: THE KICK-OFF

Net als vorig jaar zal er weer een speciale Moltalk: The Kick-Off aflevering te zien zijn. Tijdens deze aflevering zal er met oud-kandidaten en andere gasten vooruit worden gekeken op het nieuwe seizoen. Wat verwachten de oud-kandidaten van het seizoen, en waar moeten we allemaal op gaan letten om de Mol te ontmaskeren? Ennuh… misschien zit de eerste hint wel verstopt in de aflevering… niets is wat het lijkt… 😉

MolTalk: The Kick-Off is te zien op woensdag 3 januari, 21:20 uur op NPO 3.

Wil je meer informatie over de kandidaten van dit seizoen? Klik hier dan even!

Bespaar continu

Heb jij het nieuwe Molboekje al?

Het nieuwe Molboekje is uit! Bestel je hem vóór 23:00 uur op Bol.com, dan heb je hem morgen in huis!*. Bestel het Molboekje nu zodat je er zeker van bent dat je een exemplaar in huis hebt. Vorig jaar waren de Molboekjes namelijk razendsnel uitverkocht! Het Molboekje is hieronder via Bol.com te bestellen. * Actuele voorraad is bij ons niet bekend.