Er is één locatie bekend!

4 januari 2018
Er is één locatie bekend!

Gisteren was er een speciale aflevering van Moltalk te zien op NPO3. Tijdens deze uitzending werden een aantal beelden getoond van het nieuwe seizoen. Na enig speurwerk hebben wij één van deze plaatsen kunnen lokaliseren. Hieronder kom je te weten welke locatie dit is!

Bespaar continu

DIT SEIZOEN SPEELT ZICH AF IN…..

Georgië! We hebben minimaal één locatie gevonden die zich in Georgië bevindt. Dit betekent dat het seizoen zich sowieso afspeelt in Georgië. In onderstaande afbeelding zijn twee foto’s te zien. De foto bovenaan is een shot uit de uitzending van Moltalk van 3 januari. De foto onderaan is een foto, op dezelfde locatie als in het shot. Deze foto is gemaakt door Claudine Doury.

De locatie van deze foto is “The Tskaltubo sanatorium” dat ligt in Georgië. “Het sanatorium van Tskaltubo in Georgië was ooit een prestigieuze bestemming voor de Sovjet-elite. Tegenwoordig is het slechts gedeeltelijk open en moet het worden gerenoveerd.”

UPDATE: Inmiddels zijn er meer locaties bekend. Benieuwd? Klik hier!

HET MOLBOEKJE

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!