Geef je als Mol je zwarte vrijstelling weg?

20 januari 2018
Geef je als Mol je zwarte vrijstelling weg?

De derde aflevering van Wie is de Mol? is zojuist afgelopen. Het was een aflevering waarin veel verdiend kon worden. Niet alleen geld, maar ook vrijstellingen. Er is een zwarte vrijstelling verdiend… maar wat is daarmee aan de hand?

Tijdens de tweede opdracht gingen de kandidaten in duo’s een parcours bewandelen. Tijdens dit parcours kwamen de kandidaten verschillende bakjes tegen waar iets in lag. De vakjes waren allemaal verschillend gevuld. Zo kon er geld gevonden worden, maar ook mingeld, vrijstellingen en zwarte vrijstellingen.

Olcay en Stine vormden samen een duo. Olcay vond een zwarte vrijstelling en nam deze uiteraard mee. Nadat de opdracht afgelopen was heeft Olcay de zwarte vrijstelling aan Stine gegeven. Gaf Olcay de zwarte vrijstelling weg omdat zij de Mol is? De Mol heeft immers niet nodig… die blijft altijd in het spel. Wat een verdachte actie!

Morgen verschijnen al onze hints & aanwijzingen uit de derde aflevering online op onze website! Blijf ons volgen en mis niets.

Elektronica deals NL

HET MOLBOEKJE

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!