Alle hints & aanwijzingen uit aflevering 2!

14 januari 2018
Alle hints & aanwijzingen uit aflevering 2!

Gisteren was de tweede aflevering van Wie is de Mol? op de televisie te zien. Alles wat ons opgevallen is tijdens deze aflevering hebben wij hieronder voor jullie op een rijtje gezet.  

#1 NAAR D’R ZIN?!

Aan het begin van de aflevering zegt Art: ‘die heeft het met een pot van -3000 euro voorlopig prima naar d‘r zin hier’. Doelt hij er hier op dat er dit jaar een vrouwelijke Mol is?

#2 OG OF TOCH 06?!

Tijdens de derde opdracht moesten de kandidaten een pad maken door het grind wat daar lag weg te scheppen. Dit moesten de kandidaten met bulldozers doen. Op één van deze bulldozers was ‘OG / 06’ te zien. Het is maar net hoe je het bekijkt. Zou dit een aanwijzing kunnen zijn naar Olcay Gulsen? (OG).

Sale

#3 HET PRAATJE VAN ART

Vorige week hadden we het er ook al over: het praatje dat Art houdt over test en executie. Vorige aflevering liet Art de laatste zin achterwege. “Behalve de Mol, die hoeft nooit naar huis.” Deze aflevering vertelde Art deze zin er wél achter. Zou dit kunnen betekenen dat de Mol deze aflevering wel een test moest doen, en dat dus Jan en Loes de Mol niet zijn?

#4 DUBBELE BRIEFJES

Er is een hoop verwarring of er nou wel of geen dubbele briefjes neergelegd moeten worden..

 

#5 MOLSTREKEN VAN OLCAY?!

Olcay is erg verdacht bezig in deze aflevering. Allereerst moest ze tijdens de derde opdracht plassen, en dat terwijl de tijd liep! Ze rende ook niet het speelveld af, maar nee.. lekker rustig. Vervolgens vertelde ze tijdens de test en executie dat ze ook geen Molboekje heeft, maar het spel op menselijk verstand speelt. Best verdacht, toch?

Tip ons!

Heb jij een tip of hints die wij nog niet hebben ontdekt en die wij echt moeten zien? Stuur ze dan naar ons op via het tipformulier! Natuurlijk kun je ons ook tippen via Twitter, Instagram of onze Facebook pagina!

Wil jij Wie is de Mol thuis spelen? Bestel dan nu het Wie is de Mol bordspel door hier te klikken!

HET MOLBOEKJE

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!