Alle hints & aanwijzingen uit aflevering 3!

21 januari 2018
Alle hints & aanwijzingen uit aflevering 3!

De derde aflevering van Wie is de Mol? was gisteren te bewonderen op de televisie. Een uitzending met – voor het eerst dit seizoen – een echte executie! Tijdens de aflevering zijn er een hoop verdachte acties gedaan door de Mol. Hieronder lees je al onze hints & aanwijzingen uit de aflevering.

#1 EMILIO DIE DE TIMER VERGEET AAN TE ZETTEN

Tijdens de eerste opdracht zitten de kandidaten verdeeld over vijf auto’s. Ze moeten proberen om niet ingesloten te worden. Elke auto is geld waard. Elke auto moet minimaal 15 minuten door het dorp rijden om naar de finish te mogen. De kandidaten moeten deze tijd zelf bijhouden door middel van een timer. Loes en Emilio zaten samen in een auto. Loes zat achter het stuur, Emilio bediende de timer. Emilio vergat alleen zijn taak goed te vervullen: het starten van de timer. Is dit een molactie van hem?

#2 SIMONE STAAT STIL VOOR EEN MUUR?!

Tijdens de eerste opdracht staat Simone ineens stil voor een muur en krijgt ze de auto niet meer gestart.. Maar is ze hier niet gewoon expres gaan staan?

#3 ‘IS IT ME YOU’RE LOOKING FOR?’

Het testen van de porto’s tijdens de eerste opdracht verloopt een beetje apart. Bella zegt ‘hello?’, terwijl Emilio daarop antwoord met ‘is it me you’re looking for?’ Hij zingt hier het liedje van Lionel Richie verder… maar hij zou natuurlijk ook ermee kunnen bedoelen dat hij de Mol is. Je bent in Wie is de Mol? natuurlijk op zoek naar… juist ja, de Mol!

Elektronica deals NL

 #4 HET PENNINGMEESTERSCHAP WEGGEVEN

Wanneer de groep het heeft over wie de nieuwe penningmeester moet worden geven Jan en Emilio nadrukkelijk aan dat ze geen penningmeester willen worden. Een Mol zou toch juist in de positie willen zitten om het geld te beheren, en er zo een beetje mee kan knoeien? Of de Mol zou juist penningmeester willen zijn om vertrouwen te winnen.

#5 HET WEGGEVEN VAN EEN ZWARTE VRIJSTELLING

Gisteren schreven we er al over, maar het blijft nou eenmaal enorm apart waardoor we hem nogmaals vermelden: waarom zou je een zwarte vrijstelling zomaar weggeven? Olcay veroverde tijdens de tweede opdracht een zwarte vrijstelling. Deze gaf ze even later weg aan Stine. Zou ze als Mol geen vrijstellingen nodig hebben en dus vertrouwen willen willen?

[mk_blog style=”newspaper” posts=”1566″]
#6 HET DOORGEVEN VAN MEERDERE FOUTE ANTWOORDEN

Voor de derde opdracht zijn de kandidaten verdeeld over twee groepen. Vier kandidaten die, al paraglidend,  een Molcast te horen kregen. Deze Molcast bevatte de antwoorden op de vragen die de andere vier kandidaten op de grond moesten beantwoorden. Simone beluisterde de Molcast vanuit de lucht. Ze gaf hier een aantal foute antwoorden door, onder andere dat ‘ornaji’ water is terwijl Loes het goede antwoord al gegeven had met ‘witte wijn’,

Wie is jouw Mol na aflevering 3?

FOTO: AvroTros

HET MOLBOEKJE

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!