Het land van Wie is de Mol 2018 is bekend!

4 januari 2018
Het land van Wie is de Mol 2018 is bekend!

We kunnen eindelijk met zekerheid zeggen waar Wie is de Mol? opgenomen is dit seizoen! Er zijn verschillende locaties gevonden die te zien zijn in de promo of in de uitzending van Moltalk. Lees snel verder!

GEORGIË!

Doordat er nu meerdere locaties gespot zijn in Georgië staat het vast dat het seizoen hier is opgenomen. Onderstaande locaties zijn gevonden door BigBoots, een Molloot die veel locaties heeft onderzocht en matches gevonden heeft. De locaties die gevonden zijn laten ons zien wat ons te wachten staat: een seizoen vol mooie opdrachten, toffe locaties en mooie natuur.

KUKUSHKA SPOORLIJN

In de leader van dit seizoen is een shot van een spoorlijn met daarop een trein te zien. Dit betreft de Kukushka spoorlijn, die te vinden is tussen Borjomi en Bakuriani in Georgië.

Spoorlijn

Sale

TSKALBUTO SPA RESORT

Tijdens Moltalk waren er ook een aantal beelden van een hotel te zien. Dit betreft het Tskalbuto Spa Resort in Tskaltubo. Ook dit ligt in Georgië!

RUSTAVELI THEATER

Wat we ook zagen was een voorstelling in een theater. Dit betreft “Julius Caesar” die vertoond wordt in het Rustaveli Theater. Dit theater is te vinden in Tbilisi.

Theater

Bespaar continu

9 APRIL PARK

De promo die op televisie getoond werd is opgenomen in het 9 April Park in Tbilisi, wederom in Georgië.

Park

TBILISI CIRCUS

In de leader zie je ook een circus. Dit blijkt het Tbilisi Circus te zijn dat te vinden is in Tbilisi, Georgië.

Circus

Nieuwsgierig naar meer locaties? Houd ons dan vooral in de gaten, want zodra wij ze ontdekken ben jij de eerste die het weet!

HET MOLBOEKJE

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!