Alle hints & aanwijzingen uit aflevering 6!

11 februari 2018
Alle hints & aanwijzingen uit aflevering 6!

Gisteren zagen we dat niemand het spel hoefde te verlaten. Omdat er niemand is afgevallen zou je dus denken dat we niet dichterbij de Mol gekomen zijn, maar niets is minder waar… we hebben namelijk weer genoeg hints & aanwijzingen verzameld die gaan helpen met de zoektocht naar de Mol! Lees snel verder en ontdek alle rare momenten uit de zesde aflevering.

#1 STINE DIE NIET RIEP IN HET HOTEL

Tijdens de eerste opdracht zaten Simone, Olcay, Jan en Stine opgesloten in verschillende hotelkamers. Ruben had een sleutelbos waarmee hij de eerste kamerdeur kon openen zodat een kandidaat vrij kon komen, en zo verder. Ruben moest natuurlijk wel weten waar de kandidaten opgesloten zaten. In de uitzending hoorde je duidelijk iedereen roepen, behalve Stine. Bij Stine bleef het heel lang stil. Zou ze dit expres gedaan hebben, om bijvoorbeeld tijd te rekken?

#2 STINE DIE HAAR KAMERNUMMER AL WIST?!

De kandidaten wisten niet in welk kamernummer ze zaten. Stine wist dit wel, wat enorm raar was. Hoe kan ze weten in welk kamernummer ze zit? Heeft ze voordat de opdracht begon goed opgelet, of had ze voorkennis… en is ze dus de Mol?

Valentijnsdag

#3 SLEUTELPOSITIE VAN RUBEN?!

Ruben is sinds aflevering 5 penningmeester. Toen zijn penningmeesterschap net begonnen was mocht hij al een belangrijke positie innemen in één van de opdrachten. Ook deze aflevering was dit weer het geval. Hij mocht als enige vrij rondlopen en beginnen om de kandidaten te bevrijden. Het kan natuurlijk zomaar zijn dat hij wist dat hij voor deze twee opdrachten penningmeester moest zijn omdat hij zo dan veel macht had. Inmiddels is er een andere penningmeester aangesteld, dat is Jan geworden.

#4 G-SLEUTEL TIJDENS HET ETEN?

Tijdens het eten staat er heel duidelijk een G-Sleutel in beeld. Een G-Sleutel is een muzieksleutel, die zou kunnen verwijzen naar Ruben, aangezien hij muzikant is.

G-Sleutel | Aflevering 6
#5 MISSENDE NAAM TIJDENS DE TEST

Tijdens de laatste van de test wordt gevraagd wie de Mol is. Gek genoeg stond hier de naam van Stine niet bij. Het scherm werd getoond wanneer Simone haar test aan het maken was. Is het beeld expres fout gemonteerd om ons op het verkeerde been te zetten, of moet Stine volgende week het spel verlaten?

Missende kandidaat tijdens testscherm | Aflevering 6
#6 TITEL: ‘VERLOST’

De titel van de zesde aflevering was “Verlost”. Zou dit slaan op Simone die vertelt dat ze de Mol is, en dus verlost is van haar geheim? Of is Simone juist verlost omdat alleen zij haar scherm te zien krijgt? Dit scherm was groen, en dus verlost… Of, zijn de andere kandidaten juist verlost van hun spanning, omdat ze hun scherm niet hoeven te zien?

Wie is jouw Mol na aflevering 6?

FOTO: AVROTROS

HET MOLBOEKJE

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!