Alle hints & aanwijzingen uit aflevering 7!

18 februari 2018
Alle hints & aanwijzingen uit aflevering 7!

Wat een aflevering was het gisteren. We zagen drie toffe opdrachten in het prachtige landschap van Georgië. Na deze opdrachten volgde de executie… die had een hele onverwachte wending voor veel mensen: ze zagen namelijk hun Mol naar huis gaan… Wij hebben alle hints & aanwijzingen verzameld uit aflevering 7!

#1 AFLEVERINGSTITEL

De titel van de zevende aflevering is ‘Schijn Werper’. Dit zou zomaar een verwijzing naar Simone Weimans kunnen zijn, die dezelfde initialen heeft.

#2 IN DE SCHIJNWERPER?

Jan en Simone proberen alle lampjes aan te krijgen tijdens een spel in de eerste opdracht zodat er geld verdiend wordt. Helaas lukt dit niet, en wanneer de tijd afgelopen is branden er wel een aantal lampjes… maar niet allemaal. Ze proberen nog af te lezen wat er staat, waarop Jan zegt: ‘Simone is de Mol’. Staat Simone hier letterlijk en figuurlijk in de schijnwerpers?

Lees verder onder de advertentie

#3 HET VERLOREN PAKKET

Tijdens de derde opdracht in de trein zien we dat er een pakketje van de trein afvalt. Wanneer je de beelden nog eens rustig en goed terug kijkt zie je dat dit pakketje bij Ruben van de trein afvalt.

#4 VERKEERDE PAKKETJES

Bij de derde opdracht besluiten de kandidaten elkaars wagon te checken. Er worden hier nog een aantal verkeerde pakketjes gevonden in de wagon van Ruben en in die van Simone. Was één van hun lekker aan het Mollen om zo de opdracht te laten mislukken?

#5 JAN EN ZIJN TEST

Tijdens de test zegt Jan dat hij zich niet kan voorstellen dat Olcay de Mol is. Hij krijgt daarna de vraag ‘Was de Mol de eerste die begon te schilderen bij de opdracht ‘Praten als Brugman’?’ Jan antwoordde hierop ‘Nee’.

Jan en Olcay gingen mensen werven en hapjes en drankjes kopen, Simone, Stine en Ruben gingen meteen aan de slag met het verven.

Zoals genoemd hierboven kon Jan zich niet voorstellen dat Olcay de Mol is, en is het dus vreemd dat hij daar zijn vragen op gaat inzetten. Zou hij hiermee zichzelf als Mol willen aanwijzen?

#6 CIRKELS

De vele cirkels die duidelijk naar voren komen in de afleveringen zullenjullie vast niet ontgaan zijn. De cirkels kunnen zomaar een aanwijzing naar Simone zijn, zij presenteert het NOS Journaal waarvan het logo een cirkel is. De cirkels komen al in meerdere afleveringen voor.

Afbeeldingsresultaat voor nos journaal logo

Wie is jouw Mol na aflevering 7?

FOTO: AVROTROS

HET MOLBOEKJE

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!