Alle hints & aanwijzingen uit aflevering 8!

25 februari 2018
Alle hints & aanwijzingen uit aflevering 8!

De finalisten zijn bekend! Gisteren viel de laatste kandidaat af, vlak voor de finale. Er zijn weer drie toffe opdrachten gespeeld waarbij geld verdiend is. Maar wie zat er nou te mollen?! Wij hebben de hints en aanwijzingen uit aflevering 8 voor je op een rijtje gezet.

#1 DE BONUSNUMMERS

Tijdens de tweede opdracht zijn er twee speciale bonusnummers geraden. Deze nummers leverden meer geld op voor de pot. De twee nummers zijn beide aan Ruben te linken.

Aflevering 8 | Bonusnummers

Zwitsal luiers

#2 HELLO, IT’S ME.

Olcay beeldde het nummer ‘Hello’ van Adele uit tijdens de car-aoke opdracht, de songtekst van dit nummer bestaat o.a. uit ‘Hello, it’s me’. De vertaling hiervan is ‘Hallo, ik ben het’. Zou ze hiermee willen aanduiden dat zij de Mol is en dat we niet meer verder hoeven te zoeken?

#3 DE GEKKE SPRONG

Tijdens de derde opdrachten zitten de kandidaten op een boot. Ze moeten kokers van de draden afhalen die boven de rivier gespannen zijn. Jan kan niet goed bij één van zijn kokers en besluit hierop maar buiten de boot te springen om de koker zo toch te pakken. Helaas kost dit de kandidaten best wat tijd, omdat hij de boot ook weer in moet, en dat ging nou eenmaal niet zo soepel. Of wilde Jan gewoon heel graag laten zien dat hij een fanatieke kandidaat is en dus vol voor het geld gaat, maar eigenlijk een koker met mingeld pakt?

#4 AFLEIDINGSMANOEUVRE VAN JAN?!

Een hele opvallende vraag van Jan aan Olcay. Jan vraagt aan Olcay of ze bij de volgende opdracht niet veel kan mollen, zodat Simone zou gaan inzetten op Olcay tijdens de test. Hierdoor kunnen Jan en Olcay samen naar de finale. Maar heeft Jan hier geen ander doel mee… bijvoorbeeld om de aandacht niet op hem te vestigen, maar op Olcay?

#5 TITEL: GELIJKGESTEMD

De titel van deze aflevering was gelijkgestemd. Iedereen zit op Ruben als Mol, de kandidaten zijn dus gelijkgestemd… maar zitten ze ook op het juiste spoor? Is Ruben wel de Mol?!

#6 HET ALLEENSTAANDE KOOR

Tijdens de eerste opdracht konden er matches gemaakt worden. Er bleef alleen één koor over die een apart lied zong. Olcay kwam met het idee om deze te mixen bij een match, zodat deze niet alleen over bleef. De andere kandidaten gingen hier niet in mee, waarna ze het nog eens probeerde. Dit had geen effect. Wanneer de kandidaten hier wel in mee hadden gegaan was er minder geld verdiend. Molactie?

Wie is jouw Mol na aflevering 8?

FOTO: AVROTROS

HET MOLBOEKJE

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!