POLL: Wie is jouw Mol na aflevering 6?

10 februari 2018
POLL: Wie is jouw Mol na aflevering 6?

Aflevering zes zit er alweer op. Hoog tijd om te polsen wie jouw Mol is na deze aflevering. Geef jouw Mol door in de poll hieronder! De uitslag wordt volgende week, net voor aflevering 7 begint bekend gemaakt.

Wie is jouw Mol na aflevering 6?

Valentijnsdag

Zondag komen alle hints & aanwijzingen uit de zesde aflevering online op onze website. Blijf ons volgen en mis niets! Wil je alle hints uit voorgaande afleveringen nog eens rustig terug lezen? Klik dan hier!

FOTO: AVROTROS

HET MOLBOEKJE

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!