Zou dit de Mol zijn die door het park liep?!

1 februari 2018
Zou dit de Mol zijn die door het park liep?!

Heb jij de Mol gespot in de aflevering van afgelopen zaterdag? Tijdens de tweede opdracht liep de Mol vlak langs de kandidaten, in het park! Tijdens deze opdracht zijn ons verdachte personen opgevallen die wij hier voor jullie opsommen.

DE VERDACHTE PERSONEN IN HET PARK

In het park kwamen er verschillende verdachte personen langs die wel iets allemaal wel iets weg hadden van één van de kandidaten. Hieronder tonen wij deze personen, met vergelijkingen waarom het juist wel of niet op een kandidaat lijkt.

PERSOON 1

Terwijl Emilio rustig de vragen van Art beantwoord staat er wel iemand heel duidelijk een foto van Art en Emilio te maken. Deze persoon staat enorm duidelijk op beeld, en zou dus zomaar de Mol kunnen zijn. Zo heeft ze best wat weg van Loes.

Shot Emilio - 2
PERSOON 2

Wie verschuilt zich daar onder de paraplu terwijl Jan de vragen beantwoord? Het regent in ieder geval niet, maar het zou ook zomaar eens voor de zon kunnen zijn. Maar wie verschuilt zich mogelijk onder deze paraplu? Het zou zomaar Stine kunnen zijn.

Shot genomen tijdens vragen van Jan

Sale

PERSOON 3

Ook hier is weer duidelijk iemand met een paraplu in beeld. Deze persoon is echter véél anders dan de vorige persoon met een paraplu. Deze persoon zou zo maar eens Simone zijn die verkleed is. Daarnaast zien we ook nog iemand met een hoodie. Deze zien we vaker terug in het park, deze persoon kan natuurlijk bewust in beeld gebracht zijn maar het zou ook zomaar de Mol eens kunnen zijn. De persoon met de hoodie ziet er in ieder geval niet al te lang uit, hierdoor zou sowieso Ruben dit niet kunnen zijn.

Verdachte personen... paraplu én hoodie...
PERSOON 4

Deze lijkt heel erg duidelijk… maar niets is wat het lijkt in Wie is de Mol? toch…? Deze persoon lijkt onwijs veel op Loes. Het kapsel lijkt in ieder geval veel op die van Loes, en ook de opgestroopte mouwen, die Loes zelf ook veel heeft, komen hierin terug.

Verdachte persoon, lijkt veel op Loes
PERSOON 5

Hier zien we nogmaals de persoon met de hoodie in het park zitten. Toeval of is dit de Mol? Zoals we net al schreven lijkt het er niet op dat dit Ruben is. Ruben is sowieso al wat langer dan de andere kandidaten waardoor hij afvalt. Het zou zomaar een van de vrouwelijke kandidaten kunnen zijn.

Verdachte persoon met hoodie
PERSOON 6

De laatste verdachte persoon, die eigenlijk ook best wel duidelijk in beeld is. Deze persoon heeft enorm veel weg van Stine en gluipt snel vanachter Emilio vandaan.

Emilio - Shot 2

WAT VIEL NOG MEER OP?!

Niet alleen waren er verdachte personen te zien in het park tijdens de tweede opdracht. Er waren ook een aantal kledingstukken terug te vinden aan waslijnen die te zien waren op sfeerbeelden in aanloop van opdracht 3. Het is natuurlijk best apart dat deze kledingstukken terug komen (als deze het natuurlijk écht zijn). Het kan ook zo zijn dat de productie ons op een verkeerd spoor willen zetten, maar toch is het heel apart. Tevens is er ook een portofoon gespot in één van de ‘omstanders’.

PORTOFOON GEVONDEN?!

Op de onderstaande afbeelding lijkt het er wel enorm veel op dat er een portofoon in de zak van deze man zit. Is hij met een reden gefilmd/ het park in gestuurd?

Portofoon op zak?!
TERUGKOMENDE KLEDINGSTUKKEN

Op de onderstaande afbeelding zijn de terugkerende kledingstukken te zien die aan de waslijnen van de gebouwen hangen.

Pruik uit het park op een balkon...?
Kleding uit het park aan de waslijn...?

BEKIJK AL ONZE HINTS & AANWIJZINGEN UIT AFLEVERING 4!

[mk_blog_showcase posts=”1590″]
HET MOLBOEKJE

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!