Wie is de Mol? 2019: Mysterieus kistje maakt zijn opwachting

29 september 2018
Wie is de Mol? 2019: Mysterieus kistje maakt zijn opwachting

We naderen de start van Wie is de Mol? seizoen 19. Ondanks dat het seizoen pas over drie maanden begint (duurt lang!) komt er zo af en toe wat informatie naar buiten over het nieuwe seizoen. Er blijkt nu een speciale rol te zijn weggelegd voor een houten mysterieus kistje.

De regisseur van Wie is de Mol?, Rick McCullough, plaatst zo af en toe een teaser over het nieuwe seizoen op zijn instagram account. Zo plaatste hij afgelopen week een foto van een houtzagerij. De houtzagerij, die al snel werd ontdekt door Molloten, bleek molen De Ster gelegen in Utrecht te zijn. Volgens Rick is hier de opening van het nieuwe seizoen opgenomen.

Bulk alert!
En dat kistje dan…?!

Een dag later plaatste Rick een foto van een mysterieus houten kistje. Het deksel bevat het Mol logo, zoals we die allemaal kennen. Maar wat voor rol er nou precies weggelegd is voor dit kistje blijft nog even gissen. Het zou zomaar een nieuwe spelelement kunnen zijn. Wellicht bevat het kistje cruciale informatie in de zoektocht naar de Mol. In Januari zal er duidelijkheid ontstaan over het kistje. Zodra er meer bekend is over het kistje komen we bij je terug!

Na vorig seizoen ligt er wel een druk op de schouders van de programmamakers. Vorig seizoen startte met een spectaculaire opening in maar liefst vijf landen! Hoe ze dit gaan overtreffen blijft nog even afwachten. Wij hebben er in ieder geval weer zin in! Heb jij het nieuwe Molboekje al?

FOTO: Rick McCullough

HET MOLBOEKJE

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!