Dit zijn de kandidaten van Wie is de Mol? 2019!

8 november 2018
Dit zijn de kandidaten van Wie is de Mol? 2019!

Vandaag zijn de kandidaten bekend geworden die meedoen aan het 19e seizoen van Wie is de Mol? Benieuwd wie er dit seizoen mee doen? Lees dan snel verder.

Het begon vanochtend allemaal met een cijfercode. Deze code werd al snel gekraakt en zo was de locatie van Wie is de Mol? seizoen 19 geraden. De locatie was echter al eerder bekend door goed speurwerk van verschillende Molloten.

Aan het begin van de middag dook er via Twitter een foto van de kandidaten op. Deze foto zou gemaakt zijn in Colombia, het land waar Wie is de Mol? zich heeft afgespeeld. De foto zie je hieronder.

Kandidaten foto in Colombia

Direct nadat deze foto geplaatst was ging het los onder Molloten. Veel verschillende namen van potentiële kandidaten kwamen voorbij. Zo werden namen als Lil’ Kleine, Julius Jaspers, Nikkie de Jager en Abbey Hoes genoemd. Een tijdje later werd de officiële foto via de AVROTROS vrijgegeven.

Wie is de Mol? 2019 groepsfoto
WIE ZIJN DE KANDIDATEN?

De kandidaten van seizoen 19 zijn: v.l.n.r. Youtuber en visagiste Nikkie de Jager, presentatrice Evelien de Bruijn, presentator Jamie Trenité, presentatrice Evi Hanssen, acteur Rick Paul van Mullingen, Meester Patissier Robèrt van Beckhoven, presentatrice Merel Westrik, zanger Nielson, actrice Sarah Chronis en journalist en programmamaker Sinan Can. En in het midden niet te vergeten de nieuwe presentator Rik van de Westelaken!

De komende weken stellen we de kandidaten nader voor zodat jullie ze wat beter kunnen leren kennen voordat het seizoen begint.

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? start op zaterdag 5 januari! Ga jij ook kijken? Het nieuwe Molboekje komt op 13 November uit! Bestel je hem nu, dan krijg je hem op de dag van release in huis. 

Klik hier om het Molboekje te bestellen bij Bol.com!