Verklapt deze hint de locatie van Wie is de Mol? 2019?

8 november 2018
Verklapt deze hint de locatie van Wie is de Mol? 2019?

Al een aantal dagen zijn Molloten in de greep van mysterieuze hints die geplaatst worden op de verschillende kanalen van Wie is de Mol? Ook vandaag kwam er wéér een aanwijzing. Verklapt deze aanwijzing de locatie van het nieuwe seizoen?

Sintcadeaus 2018

Al een aantal dagen zijn we in de ban van verschillende mysterieuze hints die gepost worden door het Wie is de Mol? team. Elke dag wordt er een nieuwe video gepost met daarop een woord, een zin of enkel cijfers.

Vandaag verscheen er een mysterieuze foto met een aantal getallen. Op de foto stond: “3. 15. 13. 21. 14. 1. DERTIEN”

Wanneer we deze cijfers omzetten naar letters volgens het alfabet krijgen we COMUNA 13.

Comuna 13 is een wijk in Medellin, Colombia. Het lijkt er dus op dat dit seizoen zich afspeelt in Colombia. Hier hebben wij al eerder over geschreven.

EN DE KANDIDATEN DAN…

Over de kandidaten is nog steeds niets bekend. De regisseur van Wie is de Mol?, Rick McCullough plaatst op zijn Instagram verschillende hashtags bij zijn berichten. Bijvoorbeeld #guesswho, #kijkomjeheen, #anytimenow en #moetjekunnenvindenhoor. Hangen de kandidaten al ergens? De kandidaten zijn tot op moment van schrijven nog niet gevonden.

Ben jij al klaar voor het 19e seizoen?

HET MOLBOEKJE

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!