Uitleg Wie is de Mol? App

19 december 2018
Uitleg Wie is de Mol? App

Jahoor, daar is hij weer: de Wie is de Mol? app. Ook dit jaar kun je weer samen met je vrienden meespelen in de app. Hoe werkt het meespelen via de app en welke functies zijn er allemaal? Dat leggen wij hieronder allemaal aan je uit.

DE APP DOWNLOADEN

Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat jij de app op je smartphone hebt staan. De app is beschikbaar in de App Store en in de Play Store.

Download de Wie is de Mol? app in de App Store.
Download de Wie is de Mol? app in de Play Store.

EEN ACCOUNT AANMAKEN

Zodra de app op je smartphone is geïnstalleerd kun je een account aanmaken. Let op: je dient dit jaar een nieuw account aan te maken! Alle accounts van voorgaande jaren zijn niet meer geldig. Dit betekent dat je ook je“nieuwe” account van vorig jaar niet meer kan gebruiken.

NU BEGINT HET ECHTE WERK!

YES! Nu kunnen we eindelijk aan de slag. We kunnen onze punten in gaan zetten. Om te starten krijg je 100 punten. Deze punten kun je op één of meerdere kandidaten inzetten. Net wat jij fijn vindt. Zorg er alleen wel voor dat je niet op elke kandidaat wat punten inzet, want dan ben je sowieso punten kwijt. Er gaat namelijk elke aflevering iemand naar huis.

Onze tip: Lees de informatie van elke kandidaat eens door, en kijk wie het meest geschikte karakter voor een Mol heeft.

MIJN MOL(LEN) ZIJN DOOR NAAR DE VOLGENDE AFLEVERING

Wanneer jouw punten na elke aflevering verdubbeld zijn, weet je dat je op de goede weg zit. Jouw verdachte(n) zit(ten) nog in het spel. Wanneer de kandidaten waarop jij ingezet hebt het spel niet verlaten, worden jouw punten verdubbeld. Zet jij (een aantal) punten in op een kandidaat dit het spel verlaat? Dan ben je deze punten helaas kwijt.

Voorbeeld: Je zet 50 punten in op Evelien en 50 op Niels. Niels verlaat het spel na de eerste aflevering. Dan houd je dus 100 punten over. (De 50 van Evelien worden verdubbeld, dus 100).

NIEUW: DE MOLBONUS

Sinds vorig seizoen bestaat er ook de Molbonus. Na de finale worden alle punten die jij in de verschillende spelrondes hebt ingezet op de juiste Mol verdubbeld! De speler met de hoogste eindscore is de winnaar!

MAAK EEN POULE AAN EN STRIJD MET JE VRIENDEN!

In de app kun je poules aanmaken. In deze poule kun je tegen je vrienden/familie of gewoon onbekenden spelen. Het enige wat je hiervoor moet doen is zorgen dat je de gebruikersnaam van de ander hebt zodat je hem of haar kunt toevoegen in de poule. Om het nog leuker te maken: je kunt in verschillende poules zitten.

Binnen jouw poule(s) kun je zien hoeveel punten iedere deelnemer uit de poule heeft, maar ook op wie de punten worden ingezet. Diegene met de meeste punten na de laatste aflevering is de winnaar van de poule.

Het nieuwe Molboekje helpt jou met de zoektocht naar de Mol!

HET MOLBOEKJE

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!