De hints & aanwijzingen uit aflevering 1!

6 januari 2019
De hints & aanwijzingen uit aflevering 1!

Gisteren was de eerste aflevering van Wie is de Mol? seizoen 19 op de televisie. Er zijn nog tien kandidaten in het spel waardoor er ontzettend veel verdachte dingen gezien zijn. Wij hebben de hints & aanwijzingen voor je op een rijtje gezet!

#1 Gevulde jokers

De nieuwe gevulde jokers kunnen dit jaar best een directe aanwijzing zijn naar Robèrt. Hij is immers banketbakker en weet als geen ander hoe je een verrassende vulling moet maken. In een paar jokers zit namelijk een vrijstelling verstopt. Als kers op de taart staan in de houtzagerij die we aan het begin van de uitzending zien ook nog eens kisten met daarop ‘sucre’ staan… suprise!

#2 GI of toch 61?

Het is maar net hoe je het bekijkt. Maar dat het apart is, dat is wel zeker. Op één van de shots zien we een berg in Colombia. Het gekke is alleen dat er cijfers of letters op deze berg zijn geplaatst. Als we goed kijken zien we ‘GI’ of ’61’. GI zou afgeleid kunnen worden naar de Grote Improvisatieshow waar Rick Paul aan mee heeft gedaan. 61 zou op zijn plaats weer naar Robèrt kunnen verwijzen, zijn geboortejaar (1961).

Berg 61/GI
#3 Nikkie die vrij weinig uitvoert tijdens opdracht 1

Tijdens de eerste opdracht moesten de kandidaten kisten omhoog tillen die in het water lagen. Het leek of Nikkie vrijwel niets deed. Op een gegeven moment ‘hielp’ ze Rick Paul wel, maar of dat nou zoveel effect had…

#4 De startlocatie van dit seizoen

De allereerste opdracht van dit seizoen werd gespeeld op de Puente de Occidente, een brug in Colombia. Letterlijk vertaald betekent dit “De westelijke brug”. Zou dit een verwijzing zijn naar Merel Westrik?

#5 De polo van Robèrt?

Robèrt droeg een polo met daarop fietsen afgebeeld. Kijk ook eens goed naar de kleur fietsen die afgebeeld zijn, die lijken verdacht veel op de fietsen uit opdracht drie. Wil hij ons laten zien dat hij voorkennis heeft?

Robert Fietsen
#6 Op sleeptouw…

De titel van de aflevering was ‘Op sleeptouw’. Tijdens de derde opdracht fietste Sinan voorop, nam hij de groep op sleeptouw? Slaat de titel van de aflevering op Sinan, de Mol?

Na elke uitzending zullen wij natuurlijk alle hints en aanwijzingen die wij gevonden hebben met jullie delen. Maar ook jij kunt daaraan bijdragen! Heb je zelf een hint of aanwijzing gevonden? Laat het ons weten! Dit kun je doen door ons tipformulier in te vullen, of ons een berichtje te sturen via Twitter, Facebook of Instagram.

Wie is jouw Mol na aflevering 1?

Het nieuwe Molboekje helpt jou met de zoektocht naar de Mol!

HET MOLBOEKJE

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!