De hints & aanwijzingen uit aflevering 2!

13 januari 2019
De hints & aanwijzingen uit aflevering 2!

Gisteravond was het alweer tijd voor aflevering twee van Wie is de Mol? Ook in deze aflevering zijn er genoeg verdachte dingen gezien. De hints & aanwijzingen uit de aflevering lees je hieronder! 

#1 Niels de Mol?

Toeval of niet?

Niels de Mol?

#2 Rick Paul die de cijfers al heel snel ziet

Rick Paul geeft al heel snel aan dat hij de cijfers op het bord ziet. Nikkie zag de cijfers niet. Een Mol had dan toch beter kunnen wachten tot Nikkie de cijfers ook zag om tijd te rekken?

#3 Merel die twee vingers opsteekt

Merel steekt twee vingers op bij de vraag hoeveel honden ze heeft. Ze blijft deze twee vingers net zo lang opsteken tot Sarah bij haar komt en zegt dan ‘nee tuurlijk niet’. Toen was het nog maar één hond.

#4 Niels en het tellen van zwemdiploma’s

Niels vroeg aan Nikkie hoeveel zwemdiploma’s ze had. Ze noemde er zes op maar Niels zei een aantal keer zeven. Dat zorgde even voor verwarring waarna er nog een keer werd geteld. Dat kostte tijd.

#5 Foute antwoorden

Nikkie gaf aan dat haar schoenmaat 43 was. In een blog zegt ze echter dat ze schoenmaat 42 heeft. Ze heeft dus gelogen. Ook Rick Paul heeft gelogen, hij loog over zijn lengte.

#6 Dictator Sinan

Sinan gaf aan dat de groep niet gestructureerd was. Hiermee werd besloten dat hij in de volgende opdracht de leiding zou krijgen. Zou hij hiermee cruciale informatie willen achterhouden?

#7 Reactie laseropdracht

Toen Rik de laseropdracht introduceerde waren bijna alle kandidaten heel erg blij en verrast. Nikkie, Robert en Sinan alleen niet. Weet één van hun meer en was het dus geen verrassing meer voor diegene?

Reactie tijdens laseropdracht

#8 Nikkie die afging

Nikkie ging af en zei dat ze bij het allerlaatste blokje was. Alleen als we terugkijken waar ze afging lijkt dat niet het allerlaatste blokje en liegt ze dus tegen haar medekandidaten.

#9 Sarah die niet luisterde

Sinan zei tegen Sarah dat ze naar links moest, omdat daar haar geld lag. Alleen ging ze naar rechts. Ze pakte overigens niet het geld, maar haar naambordje. Heel verdacht.

#10 Sfeershot van de markt

Er worden mooie sfeerbeelden vanuit Colombia getoond waarbij wordt ingezoomd op een marktje. Hier zien we veel fruit liggen waarna vervolgens wordt ingezoomd op een weegschaal. Zou dit een aanwijzing zijn naar Robert?

Robert - Weegschaal

#11 Niels die de kamer verlaat voor 250 euro

Niels verlaat de kamer voor 250 euro. Hij wilt dat de andere twee kandidaten in zijn kamer de informatie aan hem doorgeven. Dit kan een goede dekmantel zijn. Zo lijkt het of hij geld verdiend maar als de andere twee kandidaten lang blijven zitten gaat er juist geld uit de pot.

#12 Nikkie die bleef zitten

In het filmpje gaf Nikkie aan dat een joker belangrijker is dan geld voor de pot. Ze zou er 2000,- voor overhebben. Toch blijft ze zitten terwijl ze een joker kan verdienen. Ook is apart dat ze zegt dat ze wél geld voor een joker overheeft, maar geen geld voor een vrijstelling.

Wie is jouw Mol na aflevering 2?

Na elke uitzending zullen wij natuurlijk alle hints en aanwijzingen die wij gevonden hebben met jullie delen. Maar ook jij kunt daaraan bijdragen! Heb je zelf een hint of aanwijzing gevonden? Laat het ons weten! Dit kun je doen door ons tipformulier in te vullen, of ons een berichtje te sturen via Twitter, Facebook of Instagram.

Het nieuwe Molboekje helpt jou met de zoektocht naar de Mol!

HET MOLBOEKJE

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!