De hints & aanwijzingen uit aflevering 3!

20 januari 2019
De hints & aanwijzingen uit aflevering 3!

Gisteravond kon je kijken naar Wie is de Mol? aflevering drie. De aflevering had een heftig einde wat niemand had verwacht. Maar wie was er in deze aflevering verdacht? Dit zijn de hints & aanwijzingen uit aflevering drie!

#1: Niet Gered

De titel van de aflevering was ‘Niet Gered’. Tijdens het spelen van Jenga hebben vier kandidaten het niet gered, namelijk Merel, Sinan, Nikkie en Jamie. Hebben zij het niet gered?

#2: “Niels krijgt de eerste joker”

Voordat opdracht twee begon kregen de kandidaten nog een dilemma voorgeschoteld. Ze moesten binnen twee minuten iemand aanwijzen die een joker kreeg. Lukte dit niet, dan ging de hele pot leeg. Na een korte discussie werd Niels uitgekozen door de groep. Jamie zei tegen Rik: “Niels krijgt de eerste joker”. Had Jamie voorkennis dat er meer jokers verdiend konden worden tijdens de Jenga opdracht?

#3: Sarah die cijfers op de blokken zet

Toen de kandidaten de 3D puzzel door het parcours moesten krijgen bedacht Sarah om alle blokken een nummer te geven. Zo wisten ze hoe ze de puzzel weer in elkaar moesten zetten. Dit zou je als Mol niet zo snel doen… typisch een kandidaten actie!

Sarah die de blokken nummert
#4: De buizen verwijderen

De kandidaten kregen de allerlaatste buis er maar niet uit. Robert kwam met het idee dat de allerlaatste buis er misschien wel op een andere manier uit moest. Dit zou je als Mol natuurlijk niet zeggen als je ziet dat de groep aan het stuntelen is en de laatste buis er niet uit krijgt? Ook Jamie was erg fanatiek bezig als het ging om buizen verwijderen. Hij haalde als eerste een buis eruit wat ook onmols overkomt.

#5: Sinan en zijn groene vingerafdruk?

Nadat Sinan zijn naam had ingevuld en op enter had gedrukt kreeg hij zijn groene scherm te zien. Zijn spotlight werd toen ook groen. Hier stak hij zijn hand (en later vuist) in. Werd zijn vingerafdruk zo groen en gaf hij hiermee aan dat hij de Mol is?

Sinan vingerafdruk
#6: Komt de MOL uit de lift?

Tijdens het voorstukje van volgende week zien we in spiegelbeeld MOL staan bij de lift. Komt de Mol volgende week uit de lift?

Mol uit de lift?
#7: Het hout dat gebruikt wordt

Dit jaar wordt er onwijs veel hout gebruikt. Dat begon al in aflevering 1, in de houtzagerij. Ook daarna zagen we enorm veel objecten met hout, wat we eigenlijk nooit eerder zagen. Het Jenga spel, de 3D puzzel, maar ook bijvoorbeeld de tablet ingepakt in hout uit een vorige aflevering. Zou dit iets te betekenen hebben?

We zagen tijdens de uitzending niet wie de afvaller van volgende week is… maar daar zijn we nu tóch achter!
En de afvaller is… Klik hier!
ROOD-SCHERM
Wie is jouw Mol na aflevering 3?

Na elke uitzending zullen wij natuurlijk alle hints en aanwijzingen die wij gevonden hebben met jullie delen. Maar ook jij kunt daaraan bijdragen! Heb je zelf een hint of aanwijzing gevonden? Laat het ons weten! Dit kun je doen door ons tipformulier in te vullen, of ons een berichtje te sturen via Twitter, Facebook of Instagram.

Het nieuwe Molboekje helpt jou met de zoektocht naar de Mol!

HET MOLBOEKJE

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!