De hints & aanwijzingen uit aflevering 4!

27 januari 2019
De hints & aanwijzingen uit aflevering 4!

Gisteren was alweer de vierde aflevering van Wie is de Mol? op de televisie. Niet één maar twee kandidaten moesten het veld ruimen. Maar wie is dan de Mol? Check hier de hints & aanwijzingen uit aflevering 4!

#1: Kwam de Mol uit de lift?

Vorige week stonden we al even stil bij de lift die toen in het voorstukje te zien was. Op het display dat bij de lift hoort zien we ’10M’ staan. Als je dit omdraait staat er ‘Mol’. Dit kregen we te zien wanneer de laatste kandidaat uit de lift moest komen. En dat was Robèrt. Is hij de Mol?

Mol uit de lift?

#2: Het balkon van Merel

Het balkon van Merel eindigt op 13. De 13e letter van het alfabet is… ‘M’. Het balkon waarop de Mol staat? Wat er ook nog eens bijkomt is dat Merel heel lang op een balkon stond waarop ze zei dat dat haar balkon was en op het einde opeens op een ander balkon stond!

Balkon van Merel

#3: Wordt er over de Mol gezongen tijdens de serenade?

Tijdens opdracht twee stonden er twee muzikanten op een balkonnetje muziek te maken én te zingen. Al zongen ze wel iets heel opvallends: het leek namelijk of ze het over ene Robèrt hadden.

Opdracht Serenade

#4: Ik ben de Mol

Omdat Jamie jarig was hadden de kandidaten een cadeautje gekocht en een Jenga spel gekocht. Hierop schreven ze allemaal verschillende dingen. Rick Paul schreef er echter op: ‘Ik ben de Mol’.

Ik ben de Mol

#5: De categorie noemen

Tijdens de opdracht waarbij veertig vragen beantwoord moesten worden over koffie kregen de kandidaten een overall aan met daarop alle antwoorden. Niels merkte slim op de de categorie van de antwoorden vermeld stond op elk pak bij de mouw. Een Mol zou dat toch niet doen?

Mouw Niels

#6: Rita Corrita

Sinan voert Rita in, waarna Niels snel het toetsenbord overneemt en Corrita invult. Het goede antwoord was ‘Rita Corita’. Zonder dubbele r dus. Molactie van Niels?

Rita Corrita

#7: Oh k*t

Onverwerkte koffie wordt groene ‘Oh k*t’ koffie genoemd. Waarom zei Jamie dat terwijl hij een goed antwoord gaf?

Wie is jouw Mol na aflevering 4?

Na elke uitzending zullen wij natuurlijk alle hints en aanwijzingen die wij gevonden hebben met jullie delen. Maar ook jij kunt daaraan bijdragen! Heb je zelf een hint of aanwijzing gevonden? Laat het ons weten! Dit kun je doen door ons tipformulier in te vullen, of ons een berichtje te sturen via Twitter, Facebook of Instagram.

Het nieuwe Molboekje helpt jou met de zoektocht naar de Mol!

HET MOLBOEKJE

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!