Dit gebeurde er in aflevering 2 van Wie is de Mol?

12 januari 2019
Dit gebeurde er in aflevering 2 van Wie is de Mol?

Eindelijk was het weer zover: zaterdagavond! Tijd voor een nieuwe aflevering van Wie is de Mol? Hoeveel geld is er verdiend, welke opdrachten zijn er uitgevoerd en wie heeft het spel moeten verlaten? Je leest het hier!

OPDRACHT 1: VER TELLEN

Bij deze opdracht konden de kandidaten met hun kennis geld verdienen. Iedere kandidaat vult voor het begin van Wie is de Mol? een vragenlijst in met daarop allerlei verschillende vragen. Deze informatie zal worden gebruikt in deze opdracht.

In het speelveld is een plaat met getallen. Door te schuiven met een schijf worden de getallen vanaf een grote hoogte zichtbaar. Op olievaten staan vragen, gebaseerd op informatie uit de ingevulde vragenlijsten van de kandidaten. Voor elk goed antwoord dat vanaf een steiger met een fototoestel vastgelegd wordt, verdienen de kandidaten 150 euro voor de pot.

Steiger: Nikkie en Rick Paul

In de pot: 300,- (er zijn dus twee vragen goed beantwoord)

OPDRACHT 2: UIT STRALEN

In de tweede opdracht was een labyrint ingericht in een loods. De kandidaten moesten via vlonders een parcours afleggen.

Onderweg komen ze geld tegen waarbij naambordjes liggen. Het is de bedoeling dat ze hun eigen geld pakken. Raken ze de lasers, dan zijn ze af en verliezen ze ook het geld dat ze al gepakt hadden.

Er is in totaal 600,- verdiend.

Sinan, Niels, Nikkie, Sarah, Jamie en Evelien pakten geen geld bij deze opdracht.

OPDRACHT 3: WACHT KAMER

De kandidaten moeten plaatsnemen in verschillende ruimtes. Ze krijgen hier verschillende video’s te zien op een scherm. Ook hangt er een scherm met een live verbinding waar de andere kandidaten zitten.

In elke ruimte is steeds een andere video te zien. Op deze video’s worden aanbiedingen gedaan. Dit verschilt van geld tot jokers.

Er was 2500 euro te verdienen. Er werd 750 euro verdiend, maar omdat vier kandidaten té lang bleven zitten ging er 1000 euro uit de pot (250 per persoon). Dat van elkaar afgetrokken ging er 250,- uit de pot.

Uiteindelijk moest Evi het spel verlaten.

ALLE HINTS & AANWIJZINGEN UIT AFLEVERING 2 KOMEN MORGEN ONLINE OP ONZE WEBSITE!

Het nieuwe Molboekje helpt jou met de zoektocht naar de Mol!

HET MOLBOEKJE

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!