Dit gebeurde er in aflevering 3 van Wie is de Mol?

19 januari 2019
Dit gebeurde er in aflevering 3 van Wie is de Mol?

Het was vanavond alweer tijd voor aflevering 3 van Wie is is de Mol? Welke opdrachten zijn er gedaan, hoeveel geld is er verdiend en wie heeft het spel moeten verlaten? Je leest het hier!

Aflevering 3: NIET GERED

OPDRACHT 1: VLAG UITHANGEN

De kandidaten moeten in totaal negen waslijnen vullen met kleding van buurtbewoners. De was moet zo opgehangen worden dat dit de Colombiaanse vlag toont. De Colombiaanse vlag bestaat uit geel, blauw en rood. Rik vertelt tegen elke kandidaat een woord spaans. Omdat Evelien en Jamie al Spaans kunnen, moeten zij met Rik mee. Zij krijgen de keuze hoeveel waslijnen de kandidaten goed gaan ophangen. Hierdoor kunnen ze geld verdienen.

 

Jamie en Evelien kozen ervoor dat de kandidaten 5 lijnen of minder goed hadden. Ze hadden alle lijnen (negen) goed. Helaas is er geen geld verdiend.

 

Geld verdiend: 0,-

Sleutelpositie: Evelien en Jamie

OPDRACHT 2: STAPELGEK

De kandidaten spelen 1 tegen 1 Jenga. Ze mogen hun eigen tegenstander kiezen. Wanneer ze de juiste blokjes uit de toren halen kunnen ze drie jokers verdienen.

 

Sarah vs. Nikkie, Jamie vs. Rick Paul, Merel vs. Evelien, Robèrt vs. Sinan

 

Joker verdiend door: Niels (1), Robert (1), Sarah (1), Evelien (3)

OPDRACHT 3: OP TREDEN

De kandidaten moeten een 3D puzzel door een parcours vervoeren. Het parcours bestaat uit stalen buizen die de kandidaten weg kunnen halen zodat de puzzel erdoor past. Merel en Sarah gaan puzzelen, de andere kandidaten zorgen dat er buizen verwijderd worden zodat de puzzel erdoor kan.

 

Vooraf kon gekozen worden in hoeveel minuten de opdracht behaald zou worden. Halen ze het binnen 30 minuten dan konden ze 2500 euro verdienen, binnen 45 minuten 1500 euro. Ze kozen voor 45 minuten.

 

Geld verdiend: 1500,-

Robert of Nikkie moet het spel verlaten. Dit zie je pas volgende week…

ALLE HINTS & AANWIJZINGEN UIT AFLEVERING 3 KOMEN MORGEN ONLINE OP ONZE WEBSITE!

 

Wil je alle hints & aanwijzingen uit aflevering 2 nog eens nalezen… klik dan hier!

Het nieuwe Molboekje helpt jou met de zoektocht naar de Mol!

HET MOLBOEKJE

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!