Dit gebeurde er in aflevering 4 van Wie is de Mol?

26 januari 2019
Dit gebeurde er in aflevering 4 van Wie is de Mol?

Het was vanavond alweer tijd voor aflevering 4 van Wie is is de Mol? Welke opdrachten zijn er gedaan, hoeveel geld is er verdiend en wie heeft het spel moeten verlaten? Je leest het hier!

Aflevering 4: DRUKKER WORDEN

OPDRACHT 1: MIN OF MEER

De drie duo’s zitten gevangen in een boot die zich in een kooi bevind. Het reddingsteam heeft 35 minuten om de duo’s te bevrijden. De timing is essentieel in deze opdracht. Hoe verder de boten van de finish verwijderd zijn, hoe langer het natuurlijk duurt om terug te varen naar de finish. Als de boot niet bij de finish komt wordt er geen geld verdiend. Aan de kooi hangen vier cijfers waarmee het slot geopend kan worden. Ze besluiten al heel vroeg terug te varen naar de finish, omdat Sinan en Jamie de teams al heel snel bevrijd hadden. Ze moedigden hun aan om terug te varen. Er kon veel meer geld verdiend worden dan er nu verdiend is.

 

Reddingsteam:
Sinan en Jamie

 

Duo’s in de kooi:

Rick Paul en Merel

Evelien en Niels

Robert en Sarah

 

Geld verdiend: 500,-

OPDRACHT 2: SERENADE

De kandidaten moeten hun eigen balkon zien te vinden, binnen 15 minuten. Ze hadden de keus om de opdracht met hun Molboekje te doen. Hier hebben ze echter niet voor gekozen. Op elk balkon staat een aanwijzing. Hierdoor kunnen de kandidaten achterhalen welk balkon van wie is. Als extraatje staan er twee mensen muziek te maken op een balkonnetje: succes! De helft van de kandidaten staat uiteindelijk op het verkeerde balkon. Geen geld voor de pot.

 

Geld verdiend: 0,-

OPDRACHT 3:  KOFFIEPEDIA

De kandidaten krijgen 40 vragen over koffie. 50 euro per goed antwoord. Zeven kandidaten zijn een wandelende encyclopedie waarop de antwoorden van de vragen staan. Elke kandidaat heeft een ander thema op zijn overal. Er kunnen op vier tablets vragen beantwoord worden. Sinan is de vliegende keep. Omdat op alle tablets een fout antwoord is ingevuld, verdienen ze wederom nul euro voor de pot.

 

Geld verdiend: 0,-

Nikkie en Evelien hebben het spel moeten verlaten.

ALLE HINTS & AANWIJZINGEN UIT AFLEVERING 4 KOMEN STRAKS ONLINE OP ONZE WEBSITE!

 

Wil je alle hints & aanwijzingen uit aflevering 3 nog eens nalezen… klik dan hier!

Het nieuwe Molboekje helpt jou met de zoektocht naar de Mol!

HET MOLBOEKJE

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!