Dit is volgens jullie de Mol na aflevering 2

19 januari 2019
Dit is volgens jullie de Mol na aflevering 2

Elke week houden we een poll onder de bezoekers van WIDMHINTS.NL. De kijker kan dan stemmen op zijn of haar Mol. Lees hieronder de uitslag van de poll na aflevering 2!

#9: Jamie

Jamie kreeg deze week veel minder stemmen van jullie dan vorige week. Net als in aflevering een zien we hem heel fanatiek meedoen. Tot nu toe weinig redenen om hem te verdenken als Mol…

Wie is de Mol 2019 - Jamie Trenité
#8: Sinan

Ook in Sinan wordt (voorlopig) geen Mol gezien door jullie. Hij is op de achtste plaats geëindigd met 130 stemmen. Hij leek niet verrast toen Rik onthulde dat ze een laseropdracht gingen doen, terwijl het grootste deel van de kandidaten enorm blij en verrast waren.

Wie is de Mol 2019 - Sinan Can
#7: Evelien

Evelien is op plek zeven geëindigd. Er verwijzen niet enorm veel hints naar haar waardoor het lijkt of ze een perfecte kandidaat is. Maar is dat ook echt zo? We moeten goed blijven speuren.

Wie is de Mol 2019 - Evelien de Bruin
#6: Robert

Robert kreeg in totaal 230 stemmen van jullie. In de uitzendingen komen veel shots voorbij die we zouden kunnen linken aan Robert. Denk bijvoorbeeld aan de weegschaal op de markt. Het is nog te vroeg om Robert van ons verdachtenlijstje te schrappen.

Wie is de Mol 2019 - Robèrt van Beckhoven
#5: Rick Paul

Rick Paul is geëindigd op de vijfde plaats met 10% van de stemmen. Tijdens de eerste opdracht van vorige aflevering hebben we hem vooral als kandidaat aan het werk gezien. Hij herkende de cijfers enorm snel waardoor hij de kandidaten goed kon sturen.

Wie is de Mol 2019 - Rick Paul van Mullingen
#4: Nikkie

Nikkie valt net buiten de top-3. Met 265 stemmen eindigt ze op de vierde plaats. Eigenlijk helemaal niet zo gek als we naar haar gedrag in de vorige uitzending kijken. Zo loog ze over haar schoenmaat én haar lengte tijdens de eerste opdracht. Meer hints die Nikkie verdacht maken lees je hier.

Wie is de Mol 2019 - Nikkie de Jager

En dan zijn we aangekomen bij de top 3! We hebben een gloednieuwe top 3 t.o.v. vorige week. Er zijn nog drie kandidaten over, namelijk Merel, Sarah en Niels. Maar op wie is er het meest gesteld en wordt dus gezien als de Mol?

#3: Sarah

Op de derde plaats is geëindigd: Sarah. Ze kreeg 11% van de stemmen. Ze ging ze tijdens de laseropdracht naar rechts terwijl haar werd verteld dat haar geld links lag. Dat was natuurlijk enorm verdacht. Sarah moeten we goed in de gaten blijven houden. Ze is dus nog niet van het verdachtenlijstje af!

Wie is de Mol 2019 - Sarah Chronis

#2: Merel

Op de tweede plaats staat Merel. Zorgen voor wat verwarring is wel he-le-maal haar ding. Wil ze ons met haar ‘foutjes’ het verkeerde pad op sturen? Wat denk je bijvoorbeeld van de twee vingers die ze opstak tijdens de eerste opdracht en later daar weer op terug kwam? Merel is en blijft een kandidaat die we in de gaten moeten blijven houden.

Wie is de Mol 2019 - Merel Westrik

#1: Niels

We hebben een nieuwe nummer een deze week! Niels wordt door de meeste mensen gezien als Mol. Hij kreeg 32% van de stemmen. Natuurlijk heeft Niels best wat verdachte dingen gedaan in de vorige aflevering. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het ‘toeval’ met zijn naam. Lekker in de tunnel blijven dus!

Wie is de Mol 2019 - Niels Littooij

Het nieuwe Molboekje helpt jou met de zoektocht naar de Mol!

HET MOLBOEKJE

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!

Ben jij er nog niet helemaal uit en wil je alle hints & aanwijzingen uit aflevering 2 nog een rustig teruglezen? Dat kan! Klik dan hier.

Na elke uitzending zullen wij natuurlijk alle hints en aanwijzingen die wij gevonden hebben met jullie delen. Maar ook jij kunt daaraan bijdragen! Heb je zelf een hint of aanwijzing gevonden? Laat het ons weten! Dit kun je doen door ons tipformulier in te vullen, of ons een berichtje te sturen via Twitter, Facebook of Instagram.

FOTO’S: AvroTros