Hebben jullie de Mol gevonden?

12 januari 2019
Hebben jullie de Mol gevonden?

Elke week houden we een poll onder de bezoekers van WIDMHINTS.NL. De kijker kan dan stemmen op zijn of haar Mol. Lees hieronder de uitslag van de poll na aflevering 1!

#10: Nikkie 

Op de tiende en laatste plaats is geëindigd: Nikkie. Zij kreeg 137 stemmen. Tijdens opdracht 1 voerde ze vrijwel niets uit, maar hierdoor werd ze niet echt verdacht blijkt wel.

Wie is de Mol 2019 - Nikkie de Jager
#9: Jamie

De fanatieke Jamie kreeg 145 stemmen. Hij is daarmee op de negende plaats geëindigd. Hij wordt vooral gezien als een fanatieke kandidaat die zoveel mogelijk geld wilt binnenhalen. Maar was dat ook niet de tactiek van Jan, de Mol van vorig jaar?

Wie is de Mol 2019 - Jamie Trenité
#8: Sinan

Sinan krijgt maar vier stemmen meer dan Jamie. Hij komt daarmee op 149 stemmen en dat is goed voor de achtste plaats. Ondanks dat hij de groep in de vorige aflevering op sleeptouw nam, wordt hij (nog) niet erg verdacht door de kijkers.

Wie is de Mol 2019 - Sinan Can
#7: Sarah

Ook Sarah kreeg weinig stemmen van de kijkers. Ze kreeg er wel ietsjes meer dan Sinan, namelijk 174. Ze eindigt daarmee op de zevende plaats in het klassement.

Wie is de Mol 2019 - Sarah Chronis
#6: Evelien

Evelien staat op de zesde plaats. Met zes stemmen meer dan Sarah is ook zeker Evelien nog niet weg te strepen als Mol. Toch moeten we haar goed in de gaten houden. Misschien heeft ze een masker op ;-).

Wie is de Mol 2019 - Evelien de Bruin
#5: Rick Paul

Op de vijfde plaats is Rick Paul geëindigd. Hij kreeg zo’n 7% van de stemmen wat neerkomt op 213 stemmen. Tijdens de tweede opdracht leek het of hij voorkennis had door de uitspraak ‘wacht maar, jij bent zo zelf aan de beurt’. We moeten hem in ieder geval goed in de gaten houden!

Wie is de Mol 2019 - Rick Paul van Mullingen
#4: Niels

Niels, beter bekend als Nielson staat op de vierde plaats. Er werd 341 keer op hem gestemd. Hij heeft net niet de top drie gehaald deze week, maar daar komt misschien na aflevering twee wel verandering in.

Wie is de Mol 2019 - Niels Littooij

En dan zijn we aangekomen bij de top 3! Er zijn nog drie kandidaten over, namelijk Merel, Robert en Evi. Maar op wie is er het meest gesteld en wordt dus gezien als de Mol?

#3: Evi

Op nummer drie staat Evi. Evi kreeg maar liefst 486 stemmen van de kijkers. Tijdens de eerste opdracht hielp ze Merel met het in het water laten vallen van een kist. Maar ook fietste ze er in haar eentje vandoor tijdens opdracht 3. Genoeg redenen dus om Evi te verdenken.

Wie is de Mol 2019 - Evi Hanssen

#2: Merel

Met 20% van de stemmen is Merel geëindigd op de tweede plaats. Ze kreeg 630 stemmen. De startlocatie zou een verwijzing naar haar naam kunnen zijn. Je doet er goed aan om Merel nog niet weg te strepen als Mol.

Wie is de Mol 2019 - Merel Westrik

#1: Robèrt

Niemand minder dan Robèrt is geëindigd op nummer 1! Hij wordt als meest verdacht door jullie. Hij kreeg 653 stemmen. Er zijn best wat aanwijzingen die naar Robèrt zouden kunnen verwijzen. Zo zijn er dit jaar voor het eerst gevulde jokers, zien we dozen met daarop ‘sucre’ staan in de houtzagerij én had hij een shirt aan met daarop fietsen tijdens jawel: de fietsopdracht. Je doet er goed aan om Robèrt in de gaten te houden!

Wie is de Mol 2019 - Robèrt van Beckhoven

Het nieuwe Molboekje helpt jou met de zoektocht naar de Mol!

HET MOLBOEKJE

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!

Ben jij er nog niet helemaal uit en wil je alle hints & aanwijzingen uit aflevering 1 nog een rustig teruglezen? Dat kan! Klik dan hier.

Na elke uitzending zullen wij natuurlijk alle hints en aanwijzingen die wij gevonden hebben met jullie delen. Maar ook jij kunt daaraan bijdragen! Heb je zelf een hint of aanwijzing gevonden? Laat het ons weten! Dit kun je doen door ons tipformulier in te vullen, of ons een berichtje te sturen via Twitter, Facebook of Instagram.

FOTO’S: AvroTros