Is dit de afvaller van Wie is de Mol? aflevering 3?

19 januari 2019
Is dit de afvaller van Wie is de Mol? aflevering 3?

De derde aflevering eindigde heel anders dan normaal. We kregen niet te zien wie het spel moest verlaten… Molloten hebben direct de zoektocht gestart naar de afvaller en die lijkt gevonden te zijn. Lees snel verder!

De test werd door iedereen tegelijkertijd op het dak van een ander gebouw gemaakt. Bij iedere kandidaat stond ook een spotlight. Deze veranderde in rood of groen zodra je je naam had ingevuld nadat je de test had gemaakt.

Groen na groen scherm volgde tot er twee kandidaten overbleven. Nikkie en Robert. Een hiervan kreeg een rood scherm. In de uitzending kregen we niet te zien wie dit was maar door wat speurwerk is er gevonden op welk dak van welk gebouw het betreft. En welke kandidaat hier dan ook het gebouw inloopt.

ROOD-SCHERM

Op bovenstaande foto is het gebouw te zien waar het rode scherm getoond werd. Dit betreft het gebouw van Teleantioquia in Medellín.

Kijken we dan even verder dan zien we Nikkie datzelfde gebouw binnenlopen.

rode scherm-gebouw
GEBOUW
nikkie-gebouw

Als er niet met de beelden geknoeid is kunnen we er dus vanuit gaan dat we Robert volgende week uit de lift zien stappen.

 

Romee en Julia: bedankt voor het delen van jullie speurwerk!

ALLE HINTS & AANWIJZINGEN UIT AFLEVERING 3 KOMEN MORGEN ONLINE OP ONZE WEBSITE!

 

Wil je alle hints & aanwijzingen uit aflevering 2 nog eens nalezen… klik dan hier!

Het nieuwe Molboekje helpt jou met de zoektocht naar de Mol!

HET MOLBOEKJE

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!