KIJKTIP: Moltalk: the kick-off

2 januari 2019
KIJKTIP: Moltalk: the kick-off

KIJKTIP – Ook dit jaar start Moltalk weer met een kick-off aflevering. De kick-off van Moltalk wordt uitgezonden op woensdag 2 januari om 21:00 uur op NPO 3.

Tijdens deze kick-off aflevering wordt er vooruitgeblikt op het 19e seizoen van Wie is de Mol? Natuurlijk worden alle kandidaten besproken. Ook wordt er gesproken over de locatie van dit seizoen, Colombia. En natuurlijk niet te vergeten: wie is op voorhand dé hoofdverdachte van zowel het presentatieduo als de Molloten? En wie weet… krijgen we wel de allereerste hint van dit seizoen! Goed om in de stemming te komen.

NA ELKE UITZENDING OP NPO3

Moltalk is na elke uitzending te zien op NPO3. Hier wordt nagepraat met verschillende oud kandidaten. Welke hints zijn er gevonden? Wie is er verdacht en wie juist niet? Het wordt gepresenteerd door Margriet van der Linden en Chris Zegers.

Moltalk: The Kick-Off is te zien op woensdag 2 januari, 21:00 uur op NPO 3.

Het nieuwe Molboekje helpt jou met de zoektocht naar de Mol!

HET MOLBOEKJE

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!