NIEUW: De Wie is de Mol? podcast

6 januari 2019
NIEUW: De Wie is de Mol? podcast

NIEUW! Vanaf dit seizoen kun je luisteren naar de Wie is de Mol? podcast! Elke zondag om 16:00 uur komt er een nieuwe podcast beschikbaar. In deze podcast wordt gesproken met afvallers en met mensen die achter de schermen werken.

Vandaag is de allereerste aflevering van deze podcast uitgekomen. In deze uitzending praten Annemieke Schollaardt en Rik van de Westelaken met Rick McCullough, de regisseur van Wie is de Mol.

Je hoort in de podcast veel dingen die met Wie is de Mol? te maken hebben. Ook kunnen er hints in zitten. Het luisteren waard dus!

Klik hier om de eerste podcast te beluisteren!

FOTO: AvroTros

Het nieuwe Molboekje helpt jou met de zoektocht naar de Mol!

HET MOLBOEKJE

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!