De hints & aanwijzingen uit aflevering 6!

10 februari 2019
De hints & aanwijzingen uit aflevering 6!

Zo. Dat was aflevering zes alweer. Het seizoen vliegt voorbij en de Molstreken vliegen ons om de oren. Check hier de hints & aanwijzingen uit aflevering 6!

#1: Uithalen

Verwijst de titel van de aflevering naar Rick Paul? Hij haalde een joker tussen de stenen van het Mol logo uit.

Wie is de Mol? Aflevering 6 - Uithalen
#2: Uithalen

Niels kwam op het idee om het rode touw los te maken van de paal en zo uit de stenen te halen. De titel was uithalen. Slaat de titel op Niels?

Valentijn 2019

#3: Een steentje bijdragen

De titel van de eerste opdracht was ‘Een steentje bijdragen’. Slechts twee kandidaten verdienden bij deze opdracht geld, namelijk Sinan en Sarah. Zij droegen een steentje bij voor de pot. Slaat de titel op één van hun?

#4: ‘M’ van Mol

Tijdens de eerste opdracht gaf Rick Paul aan bezig te zijn om de ‘M’ van het Mol logo te maken. Wilt hij daarmee zeggen dat hij de Mol is?

Wat gebeurde er in aflevering 6?
#5: Het rode scherm

Er hoefde niemand de aflevering te verlaten, maar er is toch uitgezocht wie er waarschijnlijk zou zijn afgevallen als de executie was doorgegaan. Bij de derde opdracht waren er tien schermen te zien (groen/ rood). Wanneer we deze schermen op volgorde van de leeftijd van de kandidaten zetten, corresponderen deze met de al afgevallen kandidaten. Behalve die van Sarah. Die is namelijk ook rood. Was Sarah de afvaller van deze aflevering en is zij dus niet de Mol?

Wie is de Mol? Aflevering 6 - Opdracht 3
#6: Vogels

Ook deze aflevering zagen we weer onwijs veel shots van vogels voorbij komen. Het lijkt een beetje standaard te worden in dit seizoen. Verwijzen de vogels naar Merel?

Wie is de Mol? Aflevering 6 - Vogel

[yop_poll id=19]

Na elke uitzending zullen wij natuurlijk alle hints en aanwijzingen die wij gevonden hebben met jullie delen. Maar ook jij kunt daaraan bijdragen! Heb je zelf een hint of aanwijzing gevonden? Laat het ons weten! Dit kun je doen door ons tipformulier in te vullen, of ons een berichtje te sturen via Twitter, Facebook of Instagram.

Het nieuwe Molboekje helpt jou met de zoektocht naar de Mol!

HET MOLBOEKJE

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!