De hints & aanwijzingen uit aflevering 7!

17 februari 2019
De hints & aanwijzingen uit aflevering 7!

Met een dubbele executie zit aflevering zeven er alweer op. We kunnen weer twee kandidaten wegstrepen van het lijstje, maar wie is dan toch die Mol?! Check hier de hints & aanwijzingen uit aflevering 7!

#1: Sleutelposities

Een sleutelpositie is voor een Mol heel belangrijk. Zo kan de Mol zoveel mogelijk mollen. Tijdens opdracht één, met het verslepen van de kisten, staan Rick Paul en Sinan aan de uiteinden van de route. Sarah die staat precies in het midden. Sarah was dus eigenlijk de spin in het web, precies wat een Mol juist wil zijn. Sinan en Rick Paul hadden weinig invloed t.o.v. andere kandidaten aangezien zij maar één kant op konden.

#2: Sinan & Sarah mingeld

De Mol weet waarschijnlijk waar het mingeld verstopt zit. Dit zal hoogstwaarschijnlijk zijn ingefluisterd door de regie. Maar zou de Mol het daardoor ook écht aandurven om -1000 euro te pakken?

mingeld-sinan
#4: Sarah zoekt naar zwarte vrijstelling 

Tijdens de derde opdracht is Sarah er helemaal van overtuigd dat er een zwarte vrijstelling te vinden is. Het grootste deel van de tijd is ze hier dan ook naar op zoek wanneer ze nog alleen bij haar bananenstation staat. Wil ze hiermee tijdrekken?

Sarah zoeken naar zwarte vrijstelling
#5: Muilezel

Deze muilezel werd meerdere keren in beeld gebracht tijdens opdracht twee. Het stond daar maar op een afgelegen, rare plaats als je het ons vraagt. Maar wat voor betekenis had deze muilezel hier? Heb je een idee, laat het ons dan weten… 😉

Paard - Opdracht 2
#6: Vogels

Het blijft onze aandacht trekken: de vele vogels die we tijdens de afleveringen zien. We zien niet alleen beelden ervan, maar horen ook enorm veel vogelgeluiden. Zijn ze nou écht puur als natuurshot in de aflevering gemonteerd, of zit er meer achter? Het zou in ieder geval om Merel kunnen gaan.

vogels
#7: Niels en de envelop

De envelop met het MOL logo erop wordt wel heel verdacht in beeld gebracht toen Niels zijn keuze moest maken…

 

via GIPHY

Na elke uitzending zullen wij natuurlijk alle hints en aanwijzingen die wij gevonden hebben met jullie delen. Maar ook jij kunt daaraan bijdragen! Heb je zelf een hint of aanwijzing gevonden? Laat het ons weten! Dit kun je doen door ons tipformulier in te vullen, of ons een berichtje te sturen via Twitter, Facebook of Instagram.

Het nieuwe Molboekje helpt jou met de zoektocht naar de Mol!

HET MOLBOEKJE

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!