De hints & aanwijzingen uit aflevering 8!

24 februari 2019
De hints & aanwijzingen uit aflevering 8!

Aflevering acht zit er alweer op. Met een laatste afvaller zijn de finalisten bekend. Maar wie van hun is de Mol?! Check hier de hints & aanwijzingen uit aflevering 8!

#1: Checken van dezelfde bedragen

Niels oppert om de bedragen die de kandidaten vasthebben te laten zien voor ze die in het vuur gooien. Zo weten ze zeker dat dezelfde bedragen in het vuur gegooid worden. Dit lijkt op een kandidaat actie.

Baby deals

#2: 50, 50, maar ik heb nu toch 50?!

Sarah roept een aantal keer dat ze 50 heeft. Sinan roept daarop dat hij 500 heeft. Sarah zegt dan: ‘Maar ik heb nu toch 50?’. Wil ze daarmee zorgen dat de 500 in het spel blijft zodat de kans groter is dat de opdracht niet slaagt?

#3: Vogels…

We raken er maar niet over uitgepraat, maar ook in deze aflevering zaten onwijs veel vogel shots. Zou het ├ęcht een verwijzing zijn naar Merel?

Aflevering 8 | Vogels
#4: Mol is IV

In de leader wordt elke aflevering 1 opdracht vervangen door puzzelstukken op een meer. Als je de eerste letters van de namen van de opdrachten achter elkaar zet krijg je MOL IS IV. Dit zou betekenen dat de Mol de vierde persoon is. De vierde persoon die voorkomt in de leader is Merel. Is zij de Mol?

#5: Niels strooit met zand

In de 2e opdracht neemt Niels de leiding door tegen de kandidaten te zeggen dat ze samen naar dezelfde ton moeten lopen. Strooit hij door deze actie zand in de ogen van de rest waardoor de kapers ongezien geld van de tonnen afhalen?

#6: De klok tikt…

Tijdens de eerste opdracht zien we net voordat de opdracht afloopt de klok in beeld. Deze klok tikt van 1:08 naar 1:04 af. Op het volgende beeld (wat dus 1:03 hoort te zijn) zien we Merel. Als we 1:03 omdraaien krijgen we Mol. Is dit een subtiele hint naar de Mol?

Wie is de Mol? Aflevering 8 - Klok

Na elke uitzending zullen wij natuurlijk alle hints en aanwijzingen die wij gevonden hebben met jullie delen. Maar ook jij kunt daaraan bijdragen! Heb je zelf een hint of aanwijzing gevonden? Laat het ons weten! Dit kun je doen door ons tipformulier in te vullen, of ons een berichtje te sturen via Twitter, Facebook of Instagram.

Het nieuwe Molboekje helpt jou met de zoektocht naar de Mol!

HET MOLBOEKJE

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!