Dit gebeurde er in aflevering 5 van Wie is de Mol?

2 februari 2019
Dit gebeurde er in aflevering 5 van Wie is de Mol?

Het was vanavond alweer tijd voor aflevering 5 van Wie is is de Mol? Welke opdrachten zijn er gedaan, hoeveel geld is er verdiend en wie heeft het spel moeten verlaten? Je leest het hier!

Aflevering 5: VERBLINDEND

OPDRACHT 1: STRAATBEELD

De kandidaten moeten negen delen van een foto vinden. Deze delen liggen verspreid door het hele dorp. Bij deze opdracht is er 1800 euro te verdienen. De kandidaten krijgen 45 minuten om de delen te zoeken. Deze moeten ze uiteindelijk in een kader plaatsen waardoor het straatbeeld weer klopt.

 

Teams:
Robert en Merel
Sinan, Jamie en Niels
Sarah en Rick Paul

 

Geld verdiend: 1800,

OPDRACHT 2: PARKEERGELD

Op het parcours rijden zeven auto’s met daarop letters. Voor het parcours staat een steiger waarop twee kandidaten plaatsnemen. Deze hebben het overzicht, en kunnen dus zien wat voor letters er op de auto’s staan. Per ronde mogen de kandidaten twee klinkers op een auto plakken om zo een woord te vormen. De auto’s moeten zo geparkeerd worden dat er een woord is gevormd.

5 letterwoord: 50 euro

6 letterwoord: 100 euro

7 letterwoord: 200 euro

Merel en Sarah op de steiger (later kwam hier Robert bij)

Rick Paul en Jamie bestuurden een auto

 

Geld verdiend: 1350,-

OPDRACHT 3: SLEUTELHANGER

Aan het begin van de opdracht lagen er stokjes op de tafel. Deze hadden elk hun eigen eigenschappen. Op de route naar beneden langs de waterval hingen een aantal kokers. Hierin zaten weer dezelfde stokjes. De kandidaten moesten raden of dit ‘hun’ ¬†stokje was. Wanneer dit het geval was moesten ze het nummer onthouden wat op de koker stond. Dit vormde uiteindelijk de combinatie van de cijfersloten. Er kon 1500 euro verdiend worden.

 

Team 1 heeft geld verdiend door code 531 te gebruiken.

 

Teams:

Team 1: Merel, Sarah, Sinan

Team 2: Rick Paul, Niels, Jamie en Robert

 

Geld verdiend: 750,-

Robert heeft het spel moeten verlaten.

ALLE HINTS & AANWIJZINGEN UIT AFLEVERING 5 KOMEN MORGEN ONLINE OP ONZE WEBSITE!

 

Wil je alle hints & aanwijzingen uit aflevering 4 nog eens nalezen… klik dan hier!

Het nieuwe Molboekje helpt jou met de zoektocht naar de Mol!

HET MOLBOEKJE

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!