Dit gebeurde er in aflevering 6 van Wie is de Mol?

9 februari 2019
Dit gebeurde er in aflevering 6 van Wie is de Mol?

Het was vanavond alweer tijd voor aflevering 6 van Wie is is de Mol? Welke opdrachten zijn er gedaan, hoeveel geld is er verdiend en wie heeft het spel moeten verlaten? Je leest het hier!

Aflevering 6: UITHALEN

OPDRACHT 1: STEENTJE BIJDRAGEN

In de steenfabriek liggen vijf opdrachten verspreid. Per deelopdracht kan 250 euro verdiend worden. Er kan ook gekozen worden om potgeld in te zetten. Dit geld wordt dan, indien de opdracht slaagt, bij de pot gerekend. De kandidaten hebben 30 minuten.

 

Opdracht 1: Hoeveel vierkanten zijn er. Niels en Jamie.

Opdracht 2: MolLogo namaken.

Opdracht 3: Rij zonder iets aan te raken naar de overkant

Opdracht 4: Zoek de negen verschillen

Opdracht 5: Zoek het einde van de rode draad

 

Geld verdiend: -250 euro

Valentijn 2019

OPDRACHT 2: LINKS/ RECHTS

Ze moeten Rik vinden binnen 15 minuten. Hij staat op een andere locatie in het dorp. Iedere kandidaat mag twee enveloppen meenemen. zijn ze binnen de tijd, dan gaat de inhoud van de enveloppen in de pot. Maar: lukt dat niet, dan gaat het geld UIT de pot. Vervoersmiddel: een tuktuk. Elke kandidaat krijgt eigen verkeersregels. Zo mogen bepaalde kandidaten enkel naar links, naar rechts of alleen links rechts links rechts.

 

Uiteindelijk is er 550,- verdiend, maar is er ook 650,- mingeld opgehaald. Hierdoor komt het totaal op 100 euro uit de pot.

 

Geld verdiend: -100 euro

OPDRACHT 3: REDDINGSLIJN

Rik komt met de boodschap dat de groep twee teams moeten maken. Deze teams moeten goed kunnen presteren onder druk. Elk team dat de opdracht goed uitvoert krijgt hun scherm niet te zien.

 

De kandidaten moeten ziplinen boven een ravijn. Aan de zipline hangen schermen met daarop een groen of rood scherm. De kandidaten moeten de volgorde onthouden. Als ze weer met twee benen op de grond staan moeten ze de volgorde van de bordjes reproduceren.

 

Teams:

Sarah, Sinan en Jamie

Merel, Niels en Rick Paul

 

Allebei de teams hadden de volgorde goed.

Niemand heeft het spel moeten verlaten.

ALLE HINTS & AANWIJZINGEN UIT AFLEVERING 6 KOMEN MORGEN ONLINE OP ONZE WEBSITE!

 

Wil je alle hints & aanwijzingen uit aflevering 5 nog eens nalezen… klik dan hier!

Het nieuwe Molboekje helpt jou met de zoektocht naar de Mol!

HET MOLBOEKJE

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!